Anamaria Vasile

A slăbit peste 100 de kilograme, iar acum schimbă bărbaţii pe bandă rulantă. Cum arată acum cea mai grasă femeie din România!

CUM ARATĂ ACUM CEA MAI GRASĂ FEMEIE DIN ROMÂNIA! MARIANA BUICĂ A SLĂBIT SPECTACULOS DUPĂ OPERATIA LA STOMAC: „MERG SI LA SALA”ââ

Mariana Buică (29 de ani), catalogată până nu de mult cea mai grasă femeie din România, a reușit să slăbească considerabil în urma unei operații la stomac. S-a bucurat enorm când a văzut modificările, însă viața ei personală a avut de suferit.

În 2013, Mariana Buică a fost numită cea mai grasă femeie din România, cântărind 240 de kilograme. Ea a venit hotărâtă la București, să ceară ajutorul medicilor, care i-au făcut o operație de micșorare a stomacului. A scăpat ușor, în doar câteva luni, de 100 de kilograme, iar vestea șoc a venit după aia.

Tânăra a declarat că va deveni mămică abia în luna a opta de naștere, lucru care a surprins pe toată lumea… inclusiv pe ea. Mariana nu a știut până atunci că poartă în pântece un copil. A născut of etiță. Cu un bărbat despre care nu a vrut să ofere informații, iar la scurt timp a mai urmat o sarcină. A adus pe lume și un băiețel.

Ce face acum Mariana Buică?

”Nu prea are noroc în dragoste! Cam schimbă bărbații…nouă nu vrea să ne zică cu cine a făcut copiii. Oricum, ăia mici sunt crescuți mai mult de părinții ei, că ea umbșă toată ziua, se plimbă… și tatăl ei nici nu vede foarte bine. Nu a mai slăbit foarte mult, dar arată parcă mai bine”, a declarat pentru Click! un consătean de-al femeii.

În 2013, Mariana Buică a fost declarată cea mai grasă femeie din România. La momentul respectiv, cântărea 240 de kilograme.