Anamaria Vasile

A văzut că soția sa avea un comportament neobișnuit în ultima vreme. A montat o cameră ascunsă în baie și a aflat un adevăr crunt – Video:

Khari Toure a observat că soția sa are un comportament neobișnuit în ultima vreme, se ascundea în baie cu orele, avea ochii umflați de plâns, așa că a decis să investigheze problema. A montat o cameră ascunsă în baie și a observat cum soția sa se închidea în baie, se urca pe cântar și plângea.

A găsit și jurnalul soției și a fost șocat să afle cât de mult o afecta pe soția sa faptul că luase în greutate în ultimii ani și cum se chinuia să slăbească.

Khari a știu în acel moment că trebuie să facă ceva. Trebuia să îi reamintească soției sale cât de frumoasă e în ochii lui, așa că i-a scris un cântec în care a subliniat faptul că dragostea nu se măsoară pe cântar, că dragostea lui pentru ea este eternă indiferent de greutatea ei și că indiferent de circumstanțe el îi va fi alături. A atașat versurile în jurnalul soției sale pentru a-i aminti mereu că o iubește, potrivit reshareworthy.com.

Loading...