Anamaria Vasile

A văzut în fața curții o gaură ciudată, neagră și lungă pe dinăuntru, era curios și și-a băgat degetul în ea, dar a făcut cea mai mare greșeală a vieții lui, uite ce a pățit și ce pândea acolo

Cei mai mulți dintre noi suntem suficient de inteligenți pentru a nu ne băga degetele în locuri ciudate, dar nu toată lumea e capabilă să își stăpânească curiozitatea. Un utilizator al rețelei sociale Imgur, a descoperit o gaură ciudată și neagră care semăna cu un tunel în pământ. El a postat imaginea pe o rețea socială și a spus că dacă primește suficiente voturi își va băga degetul acolo!

Bineînțeles că toată lumea a votat! Totuși, asta a fost o idee foarte proastă. Așa că a luat o gură de tărie să își facă curaj și și-a băgat degetul în zisa gaură. Însă o astfel de gaură dubioasă aparține de obicei unui păianjen periculos.

Nu toți păianjenii din această specie sunt veninoși, însă cei care sunt, se numără printre cei mai periculoși păianjeni din lume. În veninul lor există o substanță numită Robustoxin care poate cauza durere extremă și oprirea sistemului circulator.

Se pare că pentru a-și prinde prada, ei își fac o astfel de groapă și o acoperă cu pânză, de obicei nu devin agresivi cu oamenii, decât dacă simt că le este amenințat cuibul, în astfel de cazuri nu au nicio problemă să își înfigă colții în intruși. Tocmai de aceea ideea acestui bărbat a fost o idee proastă. Din fericire, el a fost norocos, a scăpat neatins, dar povestea s-ar fi putut termina foarte urât.

Loading...