Anamaria Vasile

A vrut sa isi ceara iubita in casatorie, insa totul a luat-o razna

Un barbat a vrut sa isi surprinda iubita in cel mai placut mod.

Acesta a invitat-o intr-un centru comercial, insa el a ajuns mai devreme si a rugat mai multi oameni sa-l ajute, pentru a-si cere iubita in casatorie.

Acestia au fost receptivi si au fost alaturi de el.

Cateva zeci de persoane s-au adunat intr-un loc, iar cand a aparut tanara, barbatul s-a asezat in genunchi si i-a intins un inel.

Insa tanara a fost prea coplesita de situatie si i-a spus doar un sec „I’m sorry”, dupa care a plecat.

Lumea a inceput sa rada, iar tanarul a trait umilinta vietii sale.

Cum să pregătești o cerere în căsătorie

Transformarea unei cereri în căsătorie într-un moment special poate cântări greu în relația dintre cei doi parteneri. Trebuie să o faci astfel încât să nu riști un mic dezastru sau, mai rău, o ignorare a mesajului, pentru că partenera ta crede mai degrabă că vrei să faci o glumă.

O cerere în căsătorie trebuie însoțită neapărat de un inel de logodnă, iar despre alegerea acestuia vom vorbi pe larg în cele ce urmează.

Deși femeile sunt cele care se bucură în general cel mai mult de acest moment, misiunea grea pică mai ales în curtea partenerului.

El își va petrece nopțile gândindu-se la discurs și vorbe dulci cu care să-și cucerească partenera.

Idei poți găsi peste tot – în cărți, în reviste, pe internet, vom vorbi și noi pe larg despre ele – însă, ca regulă generală, fii sincer și spune-i partenerei tale direct și simplu ce simți. Este cea mai scurta cale spre a-i câștiga inima pentru totdeauna.

Alege tema potrivită pentru cererea în căsătorie

Nu există temă potrivită pentru o cerere în căsătorie. Scenariul trebuie ales în funcție de personalitatea și pasiunile iubitei tale.

Așadar, cheia spre o cerere în căsătorie memorabilă este să cunoști foarte bine femeia alături de care ai ales să-ți petreci restul vieții.

O cină romantică poate fi cadrul potrivit, la fel cum o cerere spontană – la o plimbare în parc, de exemplu – poate fi de-a dreptul memorabilă pentru o persoană directă, practică și căreia nu-i place să se dea în spectacol.

Însă, dacă, de exemplu, iubita ta este pasionată de călătorii, păstrează acest moment pentru o locație exotică, inedită: un safari, de exemplu, sau o călătorie prin Asia.

Iar dacă femeia pe care o iubești este și puțin copilăroasă, poate că nu ar fi o idee rea să o ceri de nevastă la Disneyland.

Poate îl convingi pe Mickey Mouse să îi ascundă undeva inelul și să facă parte din scenariu.

Alege locul potrivit pentru cererea în căsătorie planificată

Locul este important atunci când îți faci planuri să îți ceri iubita de soție. Ce spui de locul primei întâlniri sau de banca pe care v-ați sărutat pentru prima dată?

Aceste momente sunt cu siguranță foarte importante pentru femeia de lângă tine și ocupă un loc special în inima ei.

Tocmai de aceea mulți le consideră ideale pentru un astfel de scenariu. Însă locul poate fi ales și în funcție de ideea ta.

O plajă exotică pentru o cerere scrisă pe nisip, un oraș romantic pentru o pasionată de călătorii, chiar și o bibliotecă dacă iubita ta este pasionată de citit. Sau – de ce nu? – o sală de teatru sau de cinema.

Alege aliații pentru o cerere în căsătorie cu un scenariu pregătit

Chiar și pentru cel mai simplu scenariu vei avea nevoie de cel puțin un aliat, prietena cea mai bună a viitoarei mirese, cea mai în măsură să te ajute să alegi inelul perfect.