Anamaria Vasile

Această mamă a fost prea speriată să încerce, dar fiica ei a înscris-o la un concurs de talente

Sian Pattison a avut nevoie de un imbold pentru a ajunge pe scenă și chiar să fie împinsă din culise pentru a intra la audiție: atât de emoționată era.

Fiica sa a fost cea care a completat formularul de înscriere pentru a cânta, iar emoțiile lui Sian au fost și mai mari încă de când juratul Simon Cowell a întrerupt-o în timpul primului cântec.

Cum s-a putut aduna pentru cel de-al doilea cântec?

Aceasta părea extrem de încordată în momentul în care a apărut în fața celor patru jurați, iar mâinile îi erau poziționate și tensionate în fața corpului. Cântăreața și managerul din Yorshire i-a recunoscut lui Simon motivul pentru care nu s-a înscris mai devreme în concurs, și anume, frica.

Sian a dezvăluit că fiica ei a înscris-o în consurs, iar cea mică i-a zâmbit și a făcut cu mâna din public.

„Simon a spus: de-abia așteptăm să te auzim. Succes!”

Ceea ce a putut părea ca un început lin al melodiei Ave Maria, a fost întrerupt curând de Simon care a făcut un semn pentru a opri muzica. Din mulțime s-au auzit imediat prosteste. Sian a părut că și-a pierdut tot curajul, în timp ce fiica sa își arăta îngrijorarea în public.

„A fost atât de vesel și de fericit .. și de oribil, încât și-a pierdut emoția,” a explicat Simon. „Începe încă o dată.”

Fiica și-a ținut respirația și a privit plină de speranță cum mama sa începe să cânte din nou. Deși a pierdut începutul primului vers, aceasta și-a adunat puterile, iar mulțimea nu a putut să creadă cât de superbă este vocea femeii de 31 de ani, mamă a trei copii.

Sian a preluat controlul, în sfârșit, iar atunci când a venit vremea să atingă nota de sus, nu a dezamăgit, atingând inimile tuturor, atât publicului, cât și juraților, dar, mai ales, inima fiicei sale. Aceasta își ștergea lacrimile, în timp ce publicul era copleșit.

Juratele Amanda și Alesha au zâmbit una la cealaltă în semn de aprobare. Amanda a spus: „este atât de bună!”

Mișcată de reacția publicului și de emoția cântecului, Sian a lăcrimat și a mulțumit tuturor. Acel moment era plin de încărcătură emoțională și Simon zâmbea în timp ce aproba tot se petrecea. La final, Sian a spus: „mulțumesc tututor pentru suport.”

Simon a continuat: „în primul rând, felicitări pentru ceea ce tocmai ai făcut. Motivul pentru care mi-a plăcut cel de-al doilea cântec a fost faptul că nu erai pregătită pentru el, ai fost mult mai relaxată și chiar am simțit că ascultam cu toții ceea ce ești cu adevărat.”

Alesha a continuat: „a fost foarte, foarte impresionant.” Amanda a adăugat: „ești foarte norocoasă că fiica ta te-a înscris la aceast concurs.”

David a concluzionat poetic: „era ca și cum am privi o omidă transfmormându-se într-un fluture. Voi vota pozitiv!”

Toți cei patru membri ai juriului au votat pozitiv pentru mama care a impresionat cu vocea și sensibilitatea ei. Fiica lui Sian a fugit pe scenă pentru a-i da mamei sale o mare îmbrățișare.