Anamaria Vasile

Acest câine fără adăpost nu a avut niciodată parte de o baie caldă. Acum, priviţi-i reacţia când este răsfăţat pentru prima dată

Blossom este numele unui câine salvat de asociaţia „WOOF Pet Rescue” din Oklahoma, o organizaţie caritabilă de salvare a animalelor aflate în dificultate.

Acesta nu a simţit niciodată ce înseamnă un adăpost confortabil, fiind la momentul în care a fost salvat extrem de slăbit. Acum are parte de o baie reconfortantă, iar reacţia lui este pe măsură.

Câinele a fost găsit în faţa unei case abandonate. Oamenii au încercat să îl prindă, dar nu prea au avut noroc. În cele din urmă, o femeie pe nume Erika a anunţat organizaţia „WOOF Pet Rescue” despre starea deplorabilă a câinelui, iar în urma acestui apel câţiva voluntari au venit în grabă în locul indicat. Echipa de salvatori a depus însă ceva efort pentru a-l captura pe Blossom.

„Nu a fost uşor să-l prindem, însă într-un final am reuşit doar câştigându-i încrederea.

Din fericire nu avea vreo boală sau vreo leziune care să-i pună viaţa în pericol, însă era destul de slăbit.

Faptul că a fost primit cu multă dragoste l-a făcut pe Blossom să se simtă în siguranţă în prezenţa oamenilor.”

De îndată ce a ajuns să fie îmbăiat, câinele s-a liniştit instantaneu şi s-a lăsat răsfăţat de personalul de îngrijire. Era clar că se simţea foarte bine şi că situaţia de acum era cu totul alta de cât cea pe care o trăise mult timp.

Blana şi pielea lui nu erau tocmai într-o condiţie foarte bună, însă cu ajutorul tratamentelor medicale totul a revenit la normal. În urma băilor şi a administrării medicaţiei corespunzătoare în doar câteva săptămâni blana patrupedului a început din nou să crească.

Povestea acestui patruped a avut un final fericit, aşa cum ne-am dori să fie şi pentru restul câinilor care nu au simţit niciodată dragostea oamenilor din jurul lor.