Anamaria Vasile

Acesti `soldati` au reusit imposibilul in pantofi cu toc

Daca pana acum credeati ca barbatii au doua picioare stangi atunci cand vine vorba de dans, iata ca acest clip va va schimba complet parerea.

Este incredibil ce pot face acesti dansatori.

Coregraful Emil Rengle şi-a făcut apariţia pe scena „Românii au talent”, pentru a demonstra încă o dată că dansul este a doua sa natură, în cadrul ediţiei de vineri, 2 martie

Artistul a urcat pe scenă plin de încredere şi dornic să transmită juriului şi telespectatorilor cele mai intense emoţii ale sale.

Juraţii au fost profund impresionaţi de coregrafia acestuia şi au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Emil.

Andra a avut o reacţie necontrolată şi a folosit un cuvânt care nu este acceptat atât de uşor la emisiunile televizate.

„Emil fucking Rengle! Eu nu am văzut bărbat, nici fată, care să danseze mai bine decât tine.

Eu nu prea folosesc cuvântul „fucking” la televizor, sunt rezervată, dar tu meriţi astfel de vorbe, Emil, atât de bun eşti”, a afirmat cântăreaţa.

La rândul său, Andy nu a rămas indiferent faţă de numărul artistic şi l-a complimentat pe dansator. ”

Emil, bănuiesc că tu poţi dansa şi pe muzica de la telejurnal, tu ai dat o definiţie nouă verbului a exprima, ăsta este rolul artistului, în definitiv, să simtă şi să exprime cum poate mai bine.

Felicitări!”, au fost cuvintele lui Andy. Desigur, coregraful a trecut în etapa următoare, cu patru de „da”.

Emil este cunoscut ca fiind coregraful mai multor artişti din România, având mai multe colaborări alături de Alexandra Stan, Alex Velea sau Loredana Groza.

Mai mult decât atât, Rengle este coregraful principal al emisiunii „Vocea României” şi a cântat pe scena UNTOLD, Cluj, căci muzica este cea de-a doua pasiune a sa.