Anamaria Vasile

Actriţa americană Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu

Celebra actriță de origine americană, Shanne Doherty, a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu. Shanne s-a luptat cu cancerul de sân mai bine de doi ani și a crezut că scăpase în sfârșit de această boală în 2017.

Actriţa americană Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu
Shannen Doherty este celebră pentru rolul său în serialul fenomen „Beverly Hills 90210”. Actrița a dezvăluit marți că suferă de cancer în stadiul 4, la numai 3 ani distanță de când a terminat tratamentul pentru cancer la sân și a fost considerată vindecată.

Actrița a făcut anunțul în cadrul unei celebre emisiuni din statele Unite ale Americii și a izbucnit în lacrimi.„Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: „De ce eu?”. Apoi îmi spun: „Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu”. Nimeni nu merită asta”, a spus actrița.

Shannen nu a precizat tipul de cancer de care suferă, dar a precizat că și-a dorit să facă acest anunț, pentru că oricum s-ar fi aflat în curând. Doherty se află în mijlocul unui proces pentru recuperarea unei sume de bani, după ce casa ei a fost grav afectată de un incendiu, în anul 2018. În documentele legale este menționată boala, iar acestea vor fi făcute publice în cursul acestui proces.

„Aș prefera ca oamenii să audă de la mine”, a spus ea. „Nu vreau interpretări; nu vreau să se afle dintr-un document al instanței. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine”, a mai spus actrița.

Loading...