Anamaria Vasile

Adela Tecuceanu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil”, este însărcinată. Primele ei declarații

Vești bune de la „Bravo, ai stil”. Adela Tecuceanu, fosta concurentă, este însărcinată cu primul ei copil. Ea a făcut poze cu burtica de gravidă.

Adela Tecuceanu este însărcinată. Această a făcut anunțul pe o rețea de socializare și a postat o fotografie cu burtică.

„Eu și bebe mulțumim mult pentru mesaje! Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea…plină de iubire și fericire.”, a scris fosta concurentă în mediul online.

Fanii vedetei, când au văzut pozele, imediat au reacționat: „Dumnezeu te-a binecuvântat cu un îngeraș, vei fi o Mamă încredibilă cu sensibilitatea ta frumoasă. O viață nouă și plină de fericire te așteaptă lângă copilașul Mami. Mă bucur din toată inima pentru fericire ta. Dă-i un nume unicat ca tine. Pup.”

Adela Tecuceanu va fi mămică de băiat. Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil!’ a postat pe una dintre rețelele de socializare ecografie cu bebelușul său.

Alyssa Milano (milano_alyssa / 30.03.2019): #saturdaymorning”
Supplied by Instagram.com/face to face


Marisa, finalistă la „Bravo ai stil All Stars’, îşi doreşte o familie şi copil: „Mâine m-aş căsători!’
Se află în una dintre cele mai frumoase momente din viaţa sa. Pe toate planurile îi merge din plin şi este foarte fericită. Se înţelege foarte bine cu iubitul său, cel pe care l-a cunoscut la Kanal D, el lucrând acolo. Marisa se gândeşte deja la căsătorie şi chiar la momentul când va avea un copil.

„Deşi sunt eu mică ca vârstă mă gândesc… îmi plac copiii, mi-aş dori că fac prima dată un băieţel şi apoi o fetiţă. Acum peste vreo doi sau trei ani, depinde şi cum mă stabilizez. Şi mâine m-aş căsători, mâine! Ce mă împiedică…în primul rând trebuie să aşteptăm momentul oportun. Eu zic că este un moment în care el trebuie să facă primul pas, nu este totuşi cazul, dar cine ştie?

Poate că mă trezesc mâine cu inelul. Nu am vorbit niciodată despre asta, relaţia noastră decurge foarte lejer, şi foarte bine, parcă ne cunoaştem de foarte mult timp. „, a spus Marisa exclusiv pentru VIVA!.