Anamaria Vasile

Ai ascultat noua versiune a melodiei din ”Titanic”? După 20 de ani, Celine Dion a făcut milioane de oameni să plângă

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a susţinut un recital emoţionant la Gala Billboard Music Awards 2017, interpretând cântecul ”My Heart Will Go On” de pe coloana sonoră a filmului ”Titanic”, pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la lansarea acestei pelicule celebre.

Da, în 1997, lumea privea fără să clipească povestea de dragoste dintre Rose și Jack, în ecranizarea ”Titanicului”, iar cântecul din finalul peiculei smulgea lacrimi.

Același cântec, după 20 de ani, aceleași emoții.

Îmbrăcată într-o rochie albă cu umeri supradimensionaţi, în faţa unui ecran, Celine Dion a urcat pe scenă.

Vedeta în vârstă de 49 de ani a marcat două decenii de la lansarea filmului Titanic interpretând melodia de pe coloana sonoră.

”Sunetul a scăzut un pic, iar eu mi-am spus: „O, nu, probleme tehnice”, dar toată lumea a început să cânte ca şi cum era cel mai mare cor al lumii.

Publicul din seara asta, lor li se datorează totul!”, a mărturisit Celine.

Una dintre vocile de aur ale deceniului trecut inca mai face furori atunci cand apare in public si lumea pur si simplu o adora.

Celine Dion tocmai si-a anuntat fanii ca va avea un turneu mondial in care va concerta live pe scena si le va readuce unele dintre cele mai mari hit-uri ale ei.

Prima destinatie unde acest lucru se va intampla este Australia. Artista nu a mai avut acolo un concert de 10 ani iar toata presa s-a inghesuit sa o fotografieze atunci cand a aterizat in Sydney.

Imbracata cat se poate de chic pentru varsta ei, cu un trenci colorat si cu o pereche de cizme inalte roz artista si-a facut timp sa se opreasca langa aeroport pentru o serie de autografe pentru fanii care o asteptau.

Unul dintre fotografi a fost la momentul potrivit in locul potrivit si a surprins o fotografie cu fata ei fara machiaj si foarte imbatranita.

Poate era de la faptul ca tocmai zburase o gramada de ore si era obosita, poate de la faptul ca a mai slabit sau poate pur si simplu varsta isi spune cuvantul si in cazul ei.

Cert este ca Celine Dion nu mai este nici ea in floarea varstei iar asta se vede.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, însânul unei familii melomane cu 14 copii. Celine Dion a cuceritapoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, StateleUnite.

În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită înîntreaga lume.

În cei peste 25 de ani de carieră, Celine Dion aprimit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.