Anamaria Vasile

Alege o cheie şi vei vedea ce fire ai

O simplă alegere a unei chei poate spune lucruri interesante despre personalitatea ta. Desigur, ţi se poate părea ciudat că prin astfel de teste mai puţin obișnuite – precum este cel pe care ţi-l propunem astăzi – îţi poţi descoperi unele trăsături pe care poate nici nu le bănuiai.

Realitatea arată, însă, că astfel de testări dau rezultate surprinzător de precise.

Imaginează-ți că te plimbi printre ruinele unui vechi castel și la un moment dat te împiedici de un cufăr masiv şi foarte vechi. Cât de mare poate fi tentația de a-l deschide? În orice caz, foarte puțini sunt cei care ar putea trece nepăsători pe lângă acest obiect straniu.

Poate în el sunt ascunse comori prețioase sau bijuterii de prințese?

În fața ta, alături de ladă, zăreşti şi o legătură de chei. Fiecare dintre acestea este misterioasă și interesantă în felul ei. Care este prima cheie cu care vei încerca să deschizi lada? Alege una dintre cele șase chei din imaginea alăturată, apoi poţi consulta interpretarea opţiunii tale.

Interpretarea testului

Dacă ai ales cheia nr. 1: nu ești deloc un om visător, ba dimpotrivă, faci parte din categoria celor extrem de pragmatici.

Nu crezi în minuni și vei deschide lada fără foarte mult entuziasm. În viață ești un om rațional, bazându-ţi deciziile pe calculul rece şi nu pe intuiţie.

Ai ales cheia nr. 2: privești mereu viața prin prisma temerilor. Nu ești o persoană credulă și din această cauză ai un caracter destul de dificil.

Apropiații știu, însă, că încrederea ta poate fi câștigată prin fapte şi nu prin vorbe.

În cazul în care ai ales cheia nr. 3: ești o persoană conservatoare și ții mult la obiceiuri.

Nu îți place schimbarea și inovația, dar în același timp ești o persoană interesantă și inteligentă.

Dacă ai ales cheia cu nr. 4: ești un visător adevărat. Cel mai mult apreciezi bunătatea și sinceritatea, deoarece consideri aceste elemente indispensabile pentru crearea unui viitor luminos.

Ești o persoană creativă, astfel îți dedici tot timpul liber hobby-urilor tale.

Ai ales cheia cu nr. 5: ai o imaginație puternică. Cu ușurință poți deveni scriitor, fiindcă ai capacitatea de a transforma în capodoperă orice situație banală din viață.

Ești înnebunit(ă) după aventură, deci nu vei scăpa nicio șansă de a experimenta ceva nou.

Ai ales cheia cu nr. 6: ești genul de persoană care știe să păstreze secrete. Ești ademenit(ă) de tot ce e misterios și enigmatic.

Tânjești să descoperi și să te delectezi cu marile mistere ale existenţei.