Anamaria Vasile

Alege un fruct de pe copac și citește despre dorințele tale

Alege un fruct și gândește-te la dorințele tale. Alege fructul care îți este cel mai aproape de suflet și citește rezultatul de pe copac.

Fructul 1: Dorințele tale se vor împlini cu siguranță pentru că ai multă încredere în tine și pentru că depui mult efort să obții ce îți dorești.

Fructul 2: Vezi rezultatul muncii tale și mergi hotărât spre el. Nu crezi în minuni ci în propriile forțe. Din fericire ești rezistent la orice obsetacol.

Fructul 3: Te-ai obișnuit să trăiești în funcție de cum sunt vremurile. Nu îți place deloc să te lași dus de val. Dacă vrei să ți se îndeplinească dorințele trebuie să muncești pentru ele, nu doar să visezi.

Fructul 4: Ești o fire pretențioasă iar aceasta este o calitate. Dacă îți pui ceva în cap mergi până la capăt, indiferent de orice piedică.

Fructul 5: Ești foarte impulsiv, ceea ce nu este foarte bine de fiecare dată. Dacă vrei să ți se îndeplinească dorințele trebuie să fii un pic mai relaxat.

Fructul 6: Ești foarte leneș, cu toate acestea norocul te însoțește peste tot. Dacă vrei totuși să se împlinească dorințele trebuie să depui și tu puțin efort.

Fructul 7: Trebuie să ai răbdare. Dorințele nu se îndeplinesc de fiecare dată. Important este să nu te lași.

Fructul 8: Atunci când îți dorești ceva, nu te mai poți gândi la altceva. Nu te îngrijora, lucrurile se vor rezolva, treptat.

Fructul 9: Dacă începi să fii dezamăgit pentru că nu ți se îndeplinește dorința, gândește-te că nu e cea mai potrivită momentan.

Fructul 10: Când nu ți se îndeplinesc dorințele, gândește-te dacă nu îți dorești prea multe lucruri în același timp.

Fructul 11: Atunci când îți dorești ceva e nevoie să depui efort, nu doar să aștepți.

Fructul 12: Tu ești norocos pentru că dorințele tale se împlinesc de obicei foarte repede.

Loading...