Anamaria Vasile

Alege un măr din imagine și află lucruri foarte interesante despre tine

Pentru a „trece” acest test foarte ușor e nevoie să alegi unul dintre merele din imaginea de mai jos. Alege-l doar pe cel care-ți face cu ochiul, pe cel pe care l-ai mânca dacă ar fi în fața ta. Nu trebuie să fii surprins dacă ți se pare un exercițiu simplu.

Următorul test psihologic este făcut după modelul propriilor percepții. Vei alege fructul cu care te asociezi, iar alegerea poate spune multe despre tine.

Care dintre mere îți place mai mult?

Primul măr

Ești o persoană sinceră și directă și niciodată nu vei spune ceva pentru a face altceva. Nu îți este teamă să rămâi mereu așa cum ești. Știi să suporți căderile, așa cum știi să te și ridici.

Te bucuri din orice și încerci pe cât posibil să nu te lași influențat de veștile rele.

Al doilea măr

Ești o fire foarte energică și deschisă. E vital pentru tine să găsești mereu ceva de făcut pentru că altfel te plictisești foarte repede. Te interesează orice lucru nou apărut indiferent de domeniu, și în general ești o fire foarte modernă.

Al treilea măr

Ești un om interesant. Așa cred toți cei care te înconjoară, dar tu nu ești de acord cu ei. Imaginația, optimismul și bunul gust pe care le ai îi inspiră pe cei din jur.

Ai o reputație fără cusur de aceea oamenii te urmează cu ochii închiși.

Al patrulea măr

Ești o fire echilibrată în tot ce zici și în tot ce faci. Cei din jur te consideră o persoană de încredere. Uneori poți fi atât de reținut încât dai impresia că ești timid.

Asculți mult mai mult decât vorbești, dar acest lucru nu te deranjeaază deloc.

Al cincilea măr

Nu ai nevoie să cauți senzații tari pentru că tu le trăiești, așa cum trăiești în general viața – la cote maxime. Tu prețuiești orice lucru până în cele mai mici detalii.

Al șaselea măr

Ești spiritual și foarte deștept. Iei deciziile imediat și reacționezi promt de fiecare dată. Chiar dacă nu ești foarte sociabil, atunci când e nevoie poți purta discuții foarte plăcute.

De multe ori ești considerat „sufletul petrecerii”.

Loading...