Anamaria Vasile

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, din nou singură? Ce se întâmplă cu blondina și cu relația ei

Alexandra Dinu și-a găsit fericirea în brațele lui Jeffrey, după lungi perioade pe care le-a petrecut singură și a meditat asupra legăturilor amoroase eșuate, din viața ei. Acum, după o relație de aproape 3 ani cu acesta, lucrurile par a fi un pic schimbate!
Mai formează sau nu Alexandra Dinu un cuplu împreună cu Jeffrey, bărbatul cu care și-a împărțit viața în ultimii 3 ani? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, iar cu siguranță indiciile care conduc către o posibilă despărțire nu sunt deloc de ici, de colo.

Detaliul care a atras atenția tuturor este faptul că până acum, cei doi postau numeroase fotografii cu ei doi pe rețelele de socializare, Jeffrey posta chiar și fotografii cu Alexandra Dinu și își declara sus și tare dragostea, dar și dorul de focoasa blondină, dar acum, lucrurile par a sta altfel între cei doi, căci nu mai postează absolut nimic pe rețelele de socializare.

Și deși Jeffrey mai are fotografii cu Alexandra Dinu pe Instagram, fosta soție a lui Adrian Mutu le-a șters aproape pe toate. Mai mult, Alexandra Dinu s-a întâlnit, zilele trecute cu o altă divă din showbiz, proaspăt divorțată și chiar au petrecut împreună pe melodia „Single Ladies”. În timp ce Alexandra Dinu petrecea alături de buna ei prietenă, Jeffrey era plecat cu promovările filmelor în care este implicat. Să mai formeze, oare cei doi un cuplu sau și-au spus adio și trăiesc, acum, vieți separate?