Anamaria Vasile

Am slăbit aproape 50 de kilograme și apoi am înlăturat 3 kilograme de piele în exces

O poveste adevarată despre o tanara cu vointa puternica si daruire, la un moment dat in viata ei a ajuns la 100 de kilogram la varsta de 17 ani. Manca din ce in ce mai mult si greutatea ei crestea, doctorii ii spunau daca mai continua in felul asta nu va trai mai mult de un an.

Asa ca a decis sa isi schibe viata prin alt stil de a manca, A eliminat chipsurile și sucurile și a început să consume gustări sănătoase, care au ajutat-o să simtă senzația de sațietate timp îndelungat și i-au dat energie.

Ea a pierdut 50 de kilograme în mai puțin de 18 luni, cu o voință puternică. Acesta este planul de dietă care i-a schimbat viața și a ajutat-o să piardă atât de multe kilograme:

Mic dejun

-un pic de bacon cu ardei

-roșii

-ciuperci

-2 ouă

Masa de prânz: cartofi la cuptor sau fierți cu chili

Gustare: fructe sau iaurt

Cină: spaghete cu sos de roșii și brânză

Apoi, a mai urmat încă o intervenție. Femeia a scăpat și de pielea în exces care atârna foarte inestetic. Acum a devenit o adevărată sursa de inspirație pentru multe femei și chiar i-a fost acordat premiul „Femeia anului” de către un centru pentru persoane obeze.

Ea este altă femeie acum, iar acest regim a ajutat-o să elimine toate problemele de sănătate și să ducă o viață normală și fericită.