Anamaria Vasile

Amalia Enache locuiește în aceeași casă de aproape 20 de ani! Cum arată locuința? „Nu-mi plac casele care arată ca niște ..”

Amalia Enache s-a mutat din Timișoara în București în urmă cu 19 ani. Din anul 2000, prezentatoarea Știrilor Pro TV locuiește în aceeași casă. În primii patru ani, Amalia a locuit în chirie, urmând să devină proprietarul locuinței din anul 2004. Așadar, cum arată casa Amaliei Enache?

Cum arată casa Amaliei Enache! Locuiește acolo de aproape 20 de ani

De când s-a mutat în București, Amalia Enache locuiește în aceeași casă! Acesta este locul în care Amalia își crește și fetița!

Mansarda in care locuieste Amalia Enache exprima intr-un totul personalitatea stiristei.

„Sunt proprietar de prin 2004. În București nu am locuit în nicio altă casă. Sunt foarte atrasă de casele luminoase. Prima oară când intru într-o casă mă uit la lumină. Nu-mi plac casele care arată așa, ca niște showroomuri”, a dezvăluit Amalia într-un interviu pentru A List Magazine.

Grinzile din lemn, vechi de 70 de ani, televizorul uriaș, candelabrul și cada adusă tocmai de la Paris nu trec neobservate.

Cel mai colorat obiect din mansardă, un frigider roșu, este amplasat în bucătăria mică, dar în care se gătește foarte mult pentru fetița Amaliei, scrie casa.acasa.ro.

Vedeta mansardei pare să fie biblioteca-scară, ce duce către locul secret, colțul în care Amalia se retrage pentru a se relaxa: dușul.