Anamaria Vasile

Anamaria Prodan rupe tăcerea. De ce l-a suspendat Astra pe Dan Alexa

Anamaria Prodan (46 de ani), impresarul lui Dan Alexa (39 de ani), a oferit la GSP Live ultimele informații despre antrenorul pe care-l reprezintă și e în conflict cu Astra. Clubul a anunțat că i-a suspendat contractul.

„Avem câteva zile să găsim o variantă pentru a închide acest contract. El nu mai e dorit la club, am înțeles, e-n regulă. Eu lucrez pentru antrenorii mei, trebuie să-mi respect clienții.

Astra n-are cum să rezilieze contractul cu el. E un contract foarte bine pus la punct. Dacă e dat afară unilateral, trebuie plătit până la final. Nu are rost un scandal. E suspendat pentru o perioadă de trei zile, motivul fiind că Dan Alexa și avocatul și-au permis să dea un mail oficial către club și să întrebe care e situația antrenorului pentru că la televizor a văzut că a venit un alt antrenor.

Bogdan Andone e noul antrenor al clubului, am văzut asta pe site-ul oficial al echipei. Eu îmi doresc ca în aceste 2-3 zile să soluționăm aceste lucruri. Dan nu vrea să se întoarcă la muncă după 3 zile și să fie doi antrenori. Am văzut acea ironie de pe site-ul clubului. Mi se pare jenant. Probabil că un ofițer de presă fără prea multă minte a făcut acel text”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Loading...