Anamaria Vasile

Anamaria Prodan rupe tăcerea, învăluită de regrete: „Dan Alexa a predat o lecţie de viaţă, de educaţie, tuturor bărbaţilor din România”

Anamaria Prodan înfruntă tăvălugului mediatic abătut asupra sa, în urma incidentului nefericit petrecut la finalul partidei dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani, din prima etapă a Ligii l, când l-a lovit cu pumnul în figură pe antrenorul giurgiuvenilor, Dan Alexa. Regretele impresarei cresc pe zi ce trece, însă încearcă să vadă şi partea plină a paharului, după acest episod.

Vulcanică din fire, Anamaria Prodan i-a tras un pumn în figură lui Dan Alexa, iar antrenorul nu a ripostat în nici un fel, preferând să plece şi să aplaneze conflictul. Totul spre dezamăgirea unor oameni din sportul românesc, care au declarat că ar fi şters cu ea pe jos, dacă erau în locul lui Alexa.

„Sunt atât de fericită că am lângă mine un astfel de antrenor, precum Dan Alexa. Sunt dezamăgită de reacţiile multor bărbaţi, cu „b” mic, din România, care spun:<< aoleo, târăşte-o pe jos, ia-o cu levierul, omoar-o, să vadă diferenţa dintre femeie şi bărbat>>. Nu! Dan Alexa a predat o lecţie de viaţă, de educaţie, tuturor bărbaţilor din România. Eu, care trăiesc într-o lume a bărbaţilor, şi mă căiesc că am făcut lucrul ăsta şi îmi pare foarte rău, dar sunt foarte aprigă la mânie, spun că toţi cei care vor să fie numiţi bărbaţi, cu „B” mare, ar trebui să ia seama la Dan Alexa şi să înţeleagă că o femeie nu poate fi atinsă nici cu o floare. Noi, femeile, suntem greu de controlat. De aceea sunt cine sunt, şi mă lupt pentru antrenorii şi jucătorii mei, fiindcă sunt aprigă. Repet, a fost un gest necontrolat, urât, pe care îl regret, dar sunt mândră să am un astfel de om lângă mine, să reprezint un asemenea antrenor, care a arătat ce înseamnă bărbăţia”, a declarat Anamaria Prodan, la România TV.

Faptul că nu a ripostat Dan Alexa, amplifică regretele Anamariei Prodan, dar totodată o face să-l aprecieze mai mult pe omul Dan Alexa, cel care a dat dovadă de nişte calităţi morale rar întâlnite la un bărbat.