Anamaria Vasile

Anamaria Prodan se laudă cu noua siluetă! Nu a fost slabă mereu… Impresara a dezvăluit acum ce a făcut pentru a ajunge la greutatea ideală

La emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Anamaria Prodan a spus foarte clar câte kilograme are. Aceasta cântărește 56 de kilograme și își dorește să ajungă la greutatea de 54 de kilograme.

„Şi genă foarte bună, şi regim alimentar, şi tratamente corporale, şi voinţă! Am 56 de kilograme acum. Normal aveam 54. Mai am 2”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mărturisit și că toată viața i-a plăcut să petreacă. „Eu toată viaţa am petrecut. Mi-am trăit fiecare clipă ca şi cum ar fi fost ultima. Acum 20 de ani petreceam cu prieteni foarte dragi şi zic eu că generaţia mea a ştiut să se distreze mai mult decât ce face generaţia asta acum”, a afirmat ea.

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț.

De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Loading...