Anamaria Vasile

Anca a dezvaluit un adevar socant despre Ionut! Nimeni nu a vrut sa creada asta despre el, dar iata ca e adevarat

Alina a fost nominalizata, in aceasta seara, spre eliminare, ceea ce o bucura enorm pe Anca, dar o intristeaza pe mama ei. Ionica Pana. si Anca au avut un schimb de replici dure.

„Nu fac foarte bine, am simtit ca va fi nominalizata. Ma asteptam. Nu este Alina asa, vreau sa subliniez ca Anca sustine ca spune totul in fata, dar chiar ea spune intr-un material: „M-am prefacut”. Toata lumea a avut acuzatii la adresa ei.

Cu o zi inainte tu erai oaia neagra, iar a doua zi era Alina. Ma asteptam sa fie nominalizata dupa cearta de saptamana trecuta. Alina are personalitate, lucrurile pe care si le permit cu Mariana si Roxana nu si le permit cu Alina. S-a dovedit ca nu a spus minciuni. Tu ii jigneai. Daca tu nu respecti pe nimeni, nu vei fi respectata. Alina te-a sustinut la un moment dat, cand toata lumea te acuza ca te prefaci dupa accidentare”, a declarat mama Alinei.

„O parere foarte buna am despre nominalizari, abia asteptam sa fie nominalizata. M-am bucurat mult pentru ca nu merita sa fie acolo. Este o persoana foarte falsa Alina si o astept cu mine aici. Noi ne-am vazut la proba sportiva si ne-am inteles bine, dar am vazut cum e ea. Nominalizarea lui Lupu cred ca e putin pripita. Eu cred ca trebuia propus Alex cu bentita, dar el a castigat concursul pentru imunitate. Din punct de vedere sportiv, Alina ar trebui sa ramana in favoarea lui Alex, dar ea e slabita si clar depasita, evita sa intre la jocurile unde nu se iau puncte. Ea mai rezista o saptamana, doua. Ea e o influenta negativa acolo. Nu isi asuma ceea ce face. E o perversa, analfabeta, falsa. Cum o persoana cu un caracter atat de mizerabil sa aiba atata influenta asupra unor oameni?

Vorbiti mai concret doamna. Am comunicat cu colegii mei in ultima saptamana si am aflat toti adevarul despre Alina. Eu cred ca o cunoasteti bine si stiti ca spun adevarul. Alina nu mai poate continua din cauza picioarelor.

Cearta cu Giani e de domeniul trecutului, e la fel de impulsiv ca mine. Noi ne-am impacat, i-am dat din friptura mea la restaurant. In cearta cu Rafaela am avut dreptate. Radu a influentat toata echipa, mi-a fost greu din cauza lui, toti erau cu ochii pe mine. Si acum am piciorul umflat din cauza accidentarii de la fotbal. Ei nu au curajul nici sa respire. Ei vor sa aiba o imagine buna pentru cei de acasa. Le e frica de parerea oamenilor din jur, de asta nu jigneau. Claudia Pavel injura mai mult ca mine, injura pe cine nu-i convenea, m-a injurat si pe mine, de aia am reactionat asa de urat. M-a facut: „proasto, taranco” si inca ceva ce nu pot sa zic. Nu cred ca am fost vreodata de vina, poate am exagerat.

Din pacate cred ca va iesi Alex cel nou, desi mi-as dori sa plece Alina. Are si ea o contributie in plecarea mea de acolo, l-a nominalizat pe Rusu anume ca sa se asigure. Ionut m-a amenintat si pe mine cu bataia, m-am speriat. Spre final m-am inteles bine cu el, deci nu cred ca va face asta. Pe Mariana o foloseste, o trimite la jocurile unde nu se obtin puncte. „, a spus Anca.