Anamaria Vasile

Anca Dumitra din Las Fierbinți, însărcinată! Imaginea care i-a alertat pe fani FOTO

Anca Dumitra, celebră pentru rolul Gianinei din ”Las Fierbinți”, a rămas însărcinată. Actrița a postat mai multe imagini care o înfățișează în noua ipostază, pe Instagram. Unii dintre fani se întreabă cine este tatăl, în timp ce alții nu doresc prea multe informații, rezumându-se doar la felicitări.

Anca Dumitra din ”Las Fierbinți” este însărcinată
Anca s-a născut în Craiova și trăiește în București din 2006, când a intrat la Facultatea de actorie. E drept că numele i-a fost auzit mai des după ce a apărut în ”Las Fierbinți”, dar spune că nu a stat degeaba în așteptarea celebrității. A făcut patru ani de balet, și-a încercat norocul în modelling și a început să joace în piese de teatru încă din liceu, ca mai apoi, în facultate, să apară în scurtmetraje studențești și în lungmetrajul ”Copilăria lui Icar”. Despre rolul Gianinei, actrița spune că este o provocare pentru ea, deoarece e dificil să interpretezi o tânără ”în totalitate naivă, credulă până la idioțenie”, dar serialul în sine este o distracție pentru toți actorii.

https://www.instagram.com/p/B8f85ULn9sV/?utm_source=ig_embed

Distracția de pe platourile de filmare i-a atras atât de mult pe telespectatori, încăt au dorit un alt și un alt sezon, ajungându-se la numărul 17. Timpul trece, povestea trebuie să escaladeze, astfel că acest an o găsește pe Gianina însărcinată, nu pe Anca, după cum a crezut publicul. Actrița a postat cateva imagini de la filmări, în care poate fi apreciată în noua ipostază, ce va veni și pentru actriță odată și-odată. În secțiunea de comentarii, unii fani și-au manifestat debusolarea, în timp ce alții nu au pus prea multe întrebări și ”au sărit” cu felicitările.

”Gianinuță, dar ce ai făcut?”
„Iti sta bineee…ai gasit geasul biologic in final….🤣🤣🤣🤣🤗❤️❤️/ Nu e! Vrea să vadă cum i-ar sta/ Vai de mine, Gianinuțo, dar ce ai făcut?/ Să fie gemeni!/ Felicitări!!/ Cine este tatăl?”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.