Anamaria Vasile

Anca Dumitra, îmbrăcată în Scufița Roșie pe Instagram! Fanii sunt încântați

S-a mutat de la Craiova la București pentru a-și îndeplini visul de a deveni actriță și…a reușit.

Mai mult, după ce și-a cosolidat cariera în televiziune, Anca Dumitra poate fi văzută și la teatru, dar și admirată de fani pe rețelele de socilaizare. Doar pe Instagram are peste 50 de mii de urmăritori pe care îi ține la curent cu ce mai face actrița din rolul Gianinuței. Cele mai recente fotografii o arată într-o ipostază care i-a încântat pe admiratori.
Anca Dumitra apare ca și Scufița Roșie și, fără a preciza dacă e o imagine din filme sau o joacă, adaugă la poză: “Un tărâm al imaginației mă așteaptă doar pe mine.”

Postarea are mii de like-uri, iar comentariile sunt fie amuzante, de genul “ Vânătorul e la datorie”, fie pline de complimente ca “ești minunată.”

Actrița a fost distribuită de curând și într-o dramă ce va fi difuzată de postul britanic BBC Two. Mai mult decât atât, îl va avea ca partener de platou pe actorul irlandez Allen Leech, cunoscut din „Downton Abbey“. Din distribuţie mai fac parte şi alţi actori români precum Alec Secăreanu, Dragoş Bucur și Cosmina Stratan. Anca joacă rolul Annei, o tânără femeie din România care este răpită în plină zi pe o stradă din Londra.