Anamaria Vasile

Anca Serea, însărcinată pentru a şasea oară? Imaginile bombă care o dau de gol!

Anca Serea este însărcinată pentru a şasea oară? Imaginile surprinse cu frumoasa vedetă o cam dau de gol.

Anca Serea este deja mămică a cinci copii şi întotdeauna a susţinut că îşi doreşte o familie mare, iar acum visul său pare că prinde şi mai bine contur.

Frumoasa vedetă a oferit un interviu pentru Antena Stars, iar în momentul live-ului nu am putut să nu observăm că burtica de gravidă începe să i se vadă destul de bine. Burtica este cu atât mai proeminentă cu cât Anca Serea este foarte slabă, ea reuşind de fiecare dată să impresioneze cu silueta sa trasă ca prin inel.

În plus, întrebată de reporterul Antena Stars, Vlad Mogoş, frumoasa vedetă a precizat că ia în calcul să mai devină mamă în viitor şi îşi mai doreşte chiar doi copii.

„Îmi doresc 2 copii. Poate cu voia lui Dumnezeu o să se întâmple, dacă o să se întâmple. Un copil este întotdeauna o binecuvântare şi nu cred că va schimba foarte mult ritmul şi echilibrul familiei noastre. Bineînţeles, că un pic mai greu pentru familia noastră, dar şi un pic mai frumos”, a spus Anca Serea la Antena Stars.

Anca Serea a mai adus pe lume cinci copii, iar acum ne cam dă de înţeles că se pregăteşte să devină mamă pentru a şasea oară.