Anamaria Vasile

Andra i-a scris o scrisoare emoționantă fetiței sale: “Să o citeşti când vei creşte mare”

Andra i-a scris o scrisoare emoționantă fetiței sale, Eva, cu ocazia zilei de naștere. Micuța a împlinit vârsta de 3 ani pe data de 23 iulie.

Chiar dacă acum Eva este mult prea mică pentru a înțelege profunzimea cuvintelor, cu siguranță va aprecia ceea ce i-a scris mama ei mai târziu, peste ani:

„De mult timp îmi doresc să îţi scriu o scrisoare, una pe care să o citeşti când vei creşte mare, dar parcă niciodată nu am reuşit să pun cuvintele pe hârtie/tastatură aşa cum mi-aş fi dorit.

Poate pentru că te-am dorit atât de mult şi simt că, orice aş spune, nu e de ajuns pentru a exprima cu adevărat ceea ce simt pentru tine, draga mea Eva Ioana Maria.

Până să vă am pe tine şi pe David, credeam că le am pe toate: un soţ, aşa cum am visat, o carieră, o pasiune, un loc pe care să-l numesc acasă.

Dar acum îmi dau seamă că eram incompletă şi că nimic nu poate egala dragostea unei mame pentru copiii ei. Sună prea poetic, prea clişeistic?

Poate, dar cum altfel să descriu sentimentul acela minunat pe care îl simt de fiecare data când te văd?! (…)

Eşti plină de viaţă, iubitoare, atât de fericită, dar şi puternică şi hotărâtă să transformi lumea într-un loc minunat de joacă, încât mă uimeşti în fiecare zi.

Trece repede timpul şi parcă îmi doresc să rămâi mereu mică, fragilă, să te cuibăreşti în braţele mele şi să alergi după David.

Draga mea Eva Ioana Maria, să nu te grăbeşti să creşti şi să rămâi mereu cu sclipiri de lumina inocentă în ochi (…)

Nu sunt perfectă, ştiu, o să am momente când o să greşesc sau nu o să pot să fiu lângă tine atât de mult pe cât îmi doresc.

Dar încerc, pentru tine şi pentru David, să fiu cea mai bună versiune a mea, să va dau tot ce am eu mai bun pe lume.

Iartă-mă pentru nopţile când ajung prea târziu, pentru clipele în care oboseală nu mă lasă să facem castele şi să ne deghizam în prinţese.

Încerc să compensez cu multă afecţiune şi îmbrăţişări calde.” – a fost, conform andraonline.ro, scrisoarea Andrei pentru Eva.

E greu să fii în pielea ei, însă şi frumos. Andra (31 de ani) trece acum prin cea mai aglomerată perioadă a carierei, aşa că a venit momentul ca cei dragi să o vadă cu porţia.

Nu se supără, ci o susţin întru totul, pentru că, până la urmă, solista munceşte pentru familie. “Copiii îmi dau energie”, spune ea.

S-au adunat toate în toamna asta pe capul Andrei. Dar, din fericire, sunt numai lucruri bune. Pe 29 septembrie a lansat piesa “Între noi nu mai e nimic”, împreună cu Florin Ristei, iar după nici o lună, pe 20 octombrie, a scos videoclipul “Semne”, alături de Connect-R.

Dar asta nu e tot. Chiar ieri, solista a filmat un nou videoclip cu trupa Voltaj, iar luni, 23 octombrie, a fost invitată în emisiunea soţului ei, “La Măruţă” (PRO TV).

Dar să nu credeţi că au plecat împreună acasă, căci artista a mers la o şedinţă foto, unde a stat până târziu. S-au terminat?

Nu, pentru că Andra are colaborări şi în televiziune, nu doar în muzică. Zilele acestea filmează pentru ambele emisiuni în care este jurată la PRO TV, “Românii au talent”, alături de Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu şi Andi Moisescu, dar şi “Vocea României Junior”, unde dă verdict alături de Marius Moga şi de Inna.

Cu solista, care ar putea fi numită “SuperWoman”, ne-am văzut luni, în emisiunea aniversară a lui Cătălin Măruţă.