Anamaria Vasile

Andreea Antonescu vrea să-și refacă viața: „Atât timp cât găsesc persoană potrivită” Citeşte întreaga ştire: Andreea Antonescu vrea să-și refacă viața: „Atât timp cât găsesc persoană potrivită”

În vara anului trecut, artista Andreea Antonescu (38 de ani) confirma că s-a separat de soțul ei, omul de afaceri Traian Spak (38 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit timp de aproape 9 ani și are o fiică, Sienna, în vârstă de 9 ani. Artista Andreea Antonescu vrea să-și refacă viața De curând, într-un interviu pentru Click!, artista a dezvăluit că se simte pregătită să-și refacă viața. Mai mult decât atât, Andreea nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă.

„Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat. V-am mai zis: «Niciodată să nu spui niciodată!». În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum. Nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala: «Mori cu amintiri, nu vise!»”, a declarat solista, pentru Click!. Ce caută Andreea Antonescu într-un bărbat? Deși nu formează un cuplu în prezent, Andreea nu simte că ar avea ghinion în dragoste. „Din contră, mă consider norocoasă.

Întotdeauna se poate întâmpla mai rău! Undeva în adâncul meu, sunt o fire romantică și încă sper la acea poveste frumoasă, până la sfârșit! Din păcate, relațiile pe care le-am avut până acum nu au fost să fie!”, a mai spus pentru Click!. „Întotdeauna am admirat bărbații puternici! Aspectul fizic nu contează, important este să găsesc persoana alături de care să pot construi, dar și un umăr pe care să mă pot liniști atunci când simt nevoia!”

Sursa: Unica