Anamaria Vasile

Andreea Mantea și-a făcut o nouă intervenție estetică, dar a primit multe critici. „La cum arată, mai bine nu recomanzi”

Andreea Mantea a simțit nevoia de o schimbare, așa că și-a făcut o nouă intervenție estetică. Rezultatul nu i-a încântat deloc pe fani, care au criticat-o pe contul de socializare.

„La cum arată, mai bine nu recomanzi!’, a fost primul comentariu primit de Andreea Mantea la fotografia prin care îşi arată noile sprâncene tatuate. „Sunt proaspăt făcute. Şi nu recomand să vă faceţi ca mine, gusturile nu se discută. Poate nici mie nu-mi plac sprâncenele altora”, a răspuns bruneta imediat. „Eşti atât de drăguţă, dar de ce le-ai făcut aşa închise şi mari…”, a scris un alt fan. „Zici că eşti încruntată acum. Formatul de dinainte te avantaja mai bine. Fără supărare!”, este comentariul lăsat de de un alt prieten virtual. Andreea Mantea și-a șters tatuajul făcut pentru Cristi Mitrea Andreea Mantea a trăit o poveste de dragoste alături de Cristi Mitrea, bărbatul pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului Burlăcița și căruia i-a dăruit un fiu. Deși cei doi s-au despărțit înainte de nașterea copilului, părea că socotelile dintre ei nu erau complet încheiate. Zilele trecute, Andreea a început procedura de ștergere a tatuajului, unicul, de altfel, pe care și l-a făcut împreună cu fostul ei iubit, după emisiunea „Burlăcița”, la care au participat amândoi și unde s-a înfiripat povestea lor de dragoste.