Anamaria Vasile

Andreea Tonciu s-a îngrășat 15 kilograme: „Nu mai sunt ce-am fost” Cum arată acum bruneta

Andreea Tonciu are tot ce și-a dorit. Voia o iubire ca în povești și o familie frumasă și a reușit să-și îndeplinească visul alături de Daniel Niculescu, bărbatul care i-a devenit soț și căruia i-a dăruit o fetiță pe nume Rebeca.

Bruneta și-a schimbat radical modul de viață în momnetul în care l-a cunoscut pe Daniel și a rămas însărinată. Noul stil de viață și-a pus amprenta asupra ei, iar ea nu mai este mulțumită de felul în care arată. De aceea, ea se gândește să recurgă la câteva operații estetice care să o ajute să arate la fel ca înainte să devină mamă.

“Chiar dacă am înaintat în vârstă, mai pot! Nu mai sunt ce-am fost. În octombrie o să plec la Istanbul cu sora mea şi o să se opereze şi cine ştie, poate şi eu o să-mi fac ceva. O să mă gândesc. Uite, după o sarcină, pentru că eu nu am ţinut cont de ce trebuia să fac, am rămas cu câteva kilograme în plus. Sunt foarte pofticioasă… Vreau să mai slăbesc. Mănânc mai puţin, fac sport. Nu sunt obişnuită. E prima dată. De când am născut, mi s-a schimbat total metabolismul. Nu-mi place să fac mişcare. Sunt atâtea operaţii care te pot face slabă! Vreau să dau jos 10 kilograme. Până să rămân însărcinată, aveam 48 de kilograme. Acum am 63. Într-o zi sunt ca nouă”, a mărturisit Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni de televiziune.