Anamaria Vasile

Anna Lesko o face praf pe femeia care a numit-o vulgară: ”Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mamă imorală”

Imaginile sexy făcute publice pe Instagram de Anna Lesko au fost pe placul bărbaţilor, însă multe femei au criticat-o dur. Acum, însă, artista a revenit cu un mesaj dur, ce a stârnit numeroase reacţii în mediul virtual.

Anna Lesko este recunoscută pentru apariţiile incredibil de sexy, iar imaginile făcute publice de curând, când apărea pe tocuri, în bucătărie, în timp ce gătea, nu au fost deloc pe placul gospodinelor.

Cântăreaţa nu s-a lăsat, însă, afectată de replicile dure, aşa că a făcut public un mesaj dur.

Tu,haterita, sexualitatea îţi trezeşte teamă, nu eşti capabilă să te bucuri de extazul corpului tău,te apucă tabuurile şi neliniştea, restricţîi culturale şi familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îţi laşi corpul să vorbească. Eşti o femeie în captivitate, prinsă în capcană sexualităţii reprimate. Nu-i aşa că este cel mai simplu să arunci cu noroi ( curvă, tarfa, stricată, concubina,vrăjitoarea), decât să te confrunţi cu profunzimea îndoielilor tale personale.

Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoţi capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă şi de a jumuli pe vreo „curajoasă” care te orbeşte trecând stradă. Eşti rea şi neagră în cerul gurii, latri toată ziua până şi la umbră ta. (…)Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea şi sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată şi pe care am cultivat-o în dealungul anilor. Evident că „boală” de care suferi tu nu te lasă să vezi altfel decât negativ explorarea feminităţii mele. Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex appeal puternic, asumat şi cu un mesaj artistic dacă poţi să-l citeşti printre rânduri.(…)
Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mama imorală. Serios?! Cine eşti tu să dai sfaturi sau să ai o opinie sau să judeci atât de aspru statutul meu de mama ,darul suprem de la Dumnezeu?! Ce ştii tu despre mine?! Nimic! Nu poţi forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei.