Anamaria Vasile

Anna Lesko, pusă la zid după ce s-a pozat fără sutien alături de băiețelul ei

Peste mai puțin de o lună, Anna Lesko împlinește 41 de ani, însă pe rețelele de socializare pare că este în continuare o domnișoară care vrea să atragă toată atenția asupra ei.

Dacă de ceva vreme și-a obișnuit fanii de pe internet cu fotografii provocatoare, în care artista apare singură și este mai mult goală, decât îmbrăcată, acum, în pragul sărbătorilor, Anna Lesko a vrut să-și surprindă fanii cu o fotografie de familie.

Cântăreața a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Adam, fiul ei, însă reacțiile fanilor nu au fost foarte bune, din cauza ținutei pe care a ales-o Anna Lesko. În fotografie, artista poartă o bluză care este cu nasturii desfăcuți și pe sub care nu are sutien și își etalează picioarele sexy.

“Cam deplasată poză”, „În c*** gol lângă copil” și „Cam dezbrăcată în preajma unui copil” sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale fanilor.

Au existat însă și internauți care i-au luat apărarea cântăreței: “Felicitări pentru curaj. Este incredibil cât de multă răutate poate exista din partea unor „frumoase” sau „frumoși”. Ana, ești de vis” și “Când vom fi noi mai inaintați în gândire?”.

După ce a fost atacată de fanii din mediul online, Anna Lesko a postat o nouă fotografie a cărei descriere a fost una pe măsură: “Iubesc să fiu mereu pe lista celor obraznici”.