Anamaria Vasile

Anunț de ultimă oră despre Exatlon! Ce se va întâmpla cu show-ul de la Kanal D

Vești bune pentru telespectatorii Exatlon România! Competiția din Republica Dominicană care ține cu sufletul la gură milioane de fani era difuzată, până acum, de sâmbătă până marți, dar șefii de la Kanal D au luat decizia de a mai adăuga o zi.

Astfel, începând de săptămâna viitoare, de la aceeași oră (19:45), Exatlon va fi difuzat cinci zile consecutiv, de sâmbătă până miercuri.

Așadar, de sâmbătă până miercuri, telespectatorii vor putea urmări evoluția concurenților din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, își vor putea susține favoriții și vor trăi la intensitate maximă ce se întâmpla la „Exatlon”.

În ediția difuzată în această seară, fanii vor putea urmări returul meciului internațional cu Turcia.

După ce au fost înfrânți în primul tur de reprezentanții României, cu 10 la 8, în această seară concurenții Turciei vor dori să-și ia revansa.

Dar echipa României este un adversar redutabil, iar meciul se anunță unul de intesitate maximă!

Chiar dacă a fost eliminată de la Exatlon, din cauza unei accidentări serioase la genunchi, Anda Adam urmărește fiecare episod cu sufletul la gură și speră că echipa ei va fi cea care va câștiga.

Cât despre marele învingător, blondina are deja pe cineva în minte. Este vorba despre o fostă colegă de-ale ei, despre care Anda a avut numai cuvinte de laudă.

Diana a fost propusă de mine pentru această competiție și mă bucur că a ajuns acolo. Înainte să plec am avut doar câteva minute de rămas bun.

Diana mi-a zis așa: te rog să dai de mami și să-i spui că sunt foarte bine aici.

Este cea mai puțin accidentată dintre toți. Este sănătoasă. Ea a găsit o metodă să treacă peste foame. Doarme. Diana Belbiță poate să câștige această competiție.

Eu am mari speranțe în ea. Esste rapidă, are forță și are un moral puternic. Nu se accidentează des”, a declarat Anda Adam, la Kanal D.

De altfel, când a fost invitată alături de mama Dianei Belbiță, Anda Adam i-a spus acesteia că are o fată foarte puternică și foarte bună.

Imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, artista a mărturisit că și-ar dori să se poată întoarce, dacă se vindecă la genunchi:

Visez să mă pot întoarce. Mi-aș dori enorm. Aș vrea să continui ce am început atât cât pot, chiar dacă știu că în competiția asta n-aș fi rămas cu siguranță până la capăt 5 luni, pentru că n-aș fi putut să rezist psihic 5 luni fără copil și fără soț.

Dar nu așa voiam să închei capitolul”.

Dupa aproape o luna de suferinta, o operatie complicata si o perioada greoaie de recuperare, Anda Adam a renuntat la carja!

Vesti bune despre Anda Adam! Fosta sportiva de la Exatlon, care s-a accidentat in timpul competitiei si a fost nevoita sa iasa din concurs, a inceput sa mearga fara sa se sprijine in carja.

Totul s-a intamplat zilele acestea, la mai bine de 2 saptamani de cand artista a suferit o operatie la menisc, la piciorul accidentat in competitia Exatlon.

Procesul vindecarii a fost unul greoi si anevoios, pentru ca dupa operatie, Anda Adam, care a avut probleme cu fiica sa, a trebuit sa treaca prin toate etapele normale post-operatorii care se aplica in astfel de cazuri.

Ea a avut piciorul imobilizat intr-un dispozitiv stabil, a purtat fase speciale si apoi a mers in cadru, in 2 si intr-o singura carja.

Anda Adam a renuntat la carja! Ce va face zilele viitoare!

Iata insa ca, dupa saptamani de chin, Anda Adam poate rasufla usurata. In acest moment, artista a scapat si de ultima carja, merge normal si fara ajutor, iar saptamana viitoare isi va relua programul normal si va filma un videoclip pentru noua sa piesa.

Anda Adam a fost prima fata eliminata din Echipa Faimosilor de la Exatlon. Cu toate acestea, inca se vorbeste despre performanta ei din Republica Dominicana, iar cateva intrebari au ramas in mintea fanilor.