Anamaria Vasile

Apel Disperat al unei MAME! Povestea INCREDIBILĂ a BEBELUŞULUI care doarme în apă

Stephanie Smith trăieşte în America, are 35 de ani şi de când a dat naştere bebeluşului ei, Isaiah, a trecut numai prin clipe groaznice. Când a născut, Stephanie era o femeie normală si foarte fericită, nu bănuia că viaţa micuţului o va transforma pe a ei într-una de coşmar.

Când bebelușul avea 3 luni, o iritație severă a început să-i apară pe piele. De fiecare dată când era expus la creme parfumuri mai intense, iritația devenea mai intensă și mai severă, provocând chiar leziuni, relatează ediţia online a dailybreak.ro

Doctorii i-au prescris o cremă pe bază de steroizi, pe care mama o folosea în fiecare zi. Iritația începuse să dispară la început, dar după câteva zile a reapărut și mai puternic. Bebelușul avea nevoie de tot mai multă cremă pentru a vindeca leziunile severe.

Roșeața dispărea după aplicarea cremei, însă aceasta revenea și mai puternic la scurt timp, astfel că medicii nu au putut să-și dea semaa ce se întâmplă.

După 5 luni, starea de sănătatea lui Isaiah s-a înrăuntățit și mai mult. Mulți doctori și-au dat cu părerea în legătură cu boala micuțului, dar concluziile generale erau că ar fi vorba de o eczemă care în mod normal se tratează cu cremă cu steroizi.

Stephanie renunțase să mai iasă din casă cu el, de teama ca pielea sa inflamată să nu se infecteze. Mai mult de-atât, îl înfășura pe Isaiah în prosoape și îl așeza în apă, acolo fiind singurul loc unde bebelușul nu mai plângea și reușea să se odihnească

Stephanie petrece ore în șir lângă micuțul Isaiah care își găsea alinarea doar înfășurat în bandaje, stând în apă. Cât timp băiețelul se odihnea, mama căuta disperată pe internet ajutor. „De fiecare data cand pielea ii e atinsa, se inroseste si crapa, provocandu-i leziuni puternice. Nici macar nu-l pot tine in brate”, se destainuia mama pe un forum.

La scurt timp, Stepahie a aflat mai multe despre steroizi, descoperind că există nenumărate efecte secundare ale folosirii lor pe timp îndelungat. Imediat, Stephanie și-a dat seama care era problema care îi provoca atâta suferință micuțului.

Astfel, femeia a început să renunțe la tratamentul steroidal și și-a făcut propria loțiune cu care să-i vindece rănile. Tot pe internet a găsit o formulă de cremă din ingrediente naturale, din lemongrass (citronela) și zinc.

La 10 luni de la renunțarea tratamentului cu produse cu steroizi, pielea lui Isaiah s-a vindecat complet, bebelușul dezvoltându-se normal.

Comentează