Ar trebui să te pună pe gânduri! De ce visăm oameni decedaţi şi ce semnificaţie au aceste vise

Atunci când visăm oameni dragi nouă, care au trecut în nefiinţă, suntem destul de bulversaţi o perioadă şi încercăm să descifrăm semnificaţia acestor vise.

Potrivit specialiștilor în spiritism, oamenii care trec în neființă nu încetează să comunice cu noi, încercând atsfel să ne aline durerea. Nu este un lucru ieșit din comun, motiv pentru care majoritatea oamenilor au vise în care le apar persoane decedate.

Persoanele decedate apar mai des în vise ca în perioada în care erau sănătoase și mai rar sunt visați în perioada lor de boală, în cazul în care decedatul a suferit. De fapt, mereu aceștia apar întineriți, sănătoși și viguroși.

Astfel, persoana dragă pierdută vine ca să ofere liniște și siguranță celui care o visează.

Nu în ultimul rând, atunci când ai un vis cu o persoană dragă care a murit, fii atentă la indicii, pentru că este un dar pe care trebuie să îl primești cu toată inima. Cel drag încearcă să te facă să vezi ce ai de făcut pe viitor în viața ta.

5 comentarii

  • hmm pare interesant articolul am patit si eu asa ceva cand eram mai mic, l-am visat pe bunicul meu care a decedat inainte sa ma nasc eu, intr-un accident la mina , ma rog intr-o seara dupa ce am adormint , in timpul visului eram la calculator(ca de obicei:)) ) , maica-mea dupa scurt timp plecase afara cu sora-mea mai mica fiind , apoi cieva a batut la usa m-am dus sa raspund, prima data m-am uitat pe vizor si am vazut un om imbracat normal cu tricou si pantaloni scurti (visul acesta fiind pe timp de vara ), ma rog … am deschis usa si am ramas mirat si l-am intrebat bunicule tu esti , el raspun-du-mi -da, eu sunt ! si m-a rugat s-al las sa intre in casa ,a intrat a venit la mine in camera , s-a asezat pe pat, si m-a intrebat de mama mea si de sora mea , raspunsul meu fiind , -au plecat afara mai devreme , a mai stat putin dupa care mi-a zis ca trebuie sa plece.
    Nu prea are legatura cu acest articol dar m-am simtit ciudat . adica parea tanar cum l-am vazut eu in poze si foarte palid la fata si la corp

  • Acum doua zile pe data de 21 Mai 2016 miam visat tatal care este decedat din 2003
    visam unde i-mi facea de mancare nu este prima data care il visez.
    Ma bucur ca pot sa il visez mie tare dor de el .Odihneascase in pace .