Anamaria Vasile

Are 53 de ani, dar e la fel de sexy precum fiica ei, cântăreața Antonia. Care e secretul tinereții ei veșnice?

E o mamă tânără, dar a avut, fără doar și poate, mare grijă de silueta ei. Astăzi, la cei 53 de ani, Denise Iacobescu arată la fel de bine precum fiica ei, celebra cântăreață Antonia. Culmea e că n-are operații estetice și nici nu pierde timpul mergând la cine știe ce tratamente estetice. Deci, care e secretul ei?

Pentru asta, trebuie să ne întoarcem puțin în timp. La doar 13 ani, tânăra Denise era îndrăgostită de volei. A practicat acest sport timp de cinci ani, iar asta a ajutat-o să-și alungească silueta și să crească în înălțime. Ulterior, a practicat timp de doi ani gimnastica, iar nu demult se apucase de scrimă. Toate acestea au ajutat-o, fără îndoială, ca peste ani să aibă un trup atletic și fără cusur.

Denise recunoaște, însă, că nici la 53 de ani nu s-a lăsat de sport. Încă merge la sală cel puțin o dată pe săptămână și are grijă să nu-i lipsească activitatea fizică, fie ea și mersul pe jos: ”Merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult”, a declarat ea.

Folosește tratamente care se găsesc în comerț

Denise mai povestește și că se ajută de cremele din comerț pentru a-și menține tenul tânăr. ”Până acum nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele  pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană”.

Loading...