Anamaria Vasile

Așa arăta Simona Sensual în urmă cu 10 ani, când era vedetă și „plastificată”. Dar să vezi cum arată acum, după ce s-a retras din showbiz, s-a făcut fată cuminte și și-a scos tot plasticul din corp. Imagini realizate la o petrecere. Invitații s-au frecat la ochi când au văzut-o

Simona Sensuala renunțat la lumina reflectoarelor, la blond, însă a rămas la fel de senzuală. În trecut, adora să i se spună Simona Sensual, însă acum preferă simplu: Simona. Vedeta a decis că viața ei trebuie să ia o nouă turnură și a devenit femeie de afaceri.

Recent, bruneta a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, în care arată foarte bine. A mers la un eveniment care a avut loc la Palatul Snagov și a schimbat două ținute, ambele extrem de decoltate, care îi puneau în evidență formele sexy. Simona – Suhoi Cristina Simona pe numele din buletin – și-a văzut liniștită de afaceri. Mai mult, a renunțat la culoarea blondă care a consacrat-o și a optat pentru o culoare mai închisă, semn clar că de acum înainte dorește cu totul altceva, inclusiv din punct de vedere fizic.

Simona Sensual s-a căsătorit în secret cu alesul inimii sale

Simona Suhoi a devenit soția bărbatului pe care a ales să nu-l prezinte lumii întregi și cu care trăiește o frumoasă de dragoste de multă vreme. Cei doi s-au căsătorit în secret, la ceremonie participând doar câteva rude și prietenii apropiați. Mai mult, ca să nu se afle că s-a măritat, vedeta a decis să nu poarte verigheta, potrivit spynews.ro. Însă… o fotografie în care ea poartă pe degetul inelar “acea bijuterie” a apărut în presă. Deocamdată, proaspăta mireasă nu dorește să facă declarații despre ziua cea mare.

La începutul acestei luni, Simona Sensual a mers într-o vacanță de vis în Israel, iar printre locurile pe care le-a vizitat se numără și Biserica Sfântului Mormânt. Desigur, frumoasa brunetă s-a relaxat și pe plajele însorite din Tel Aviv.