Anamaria Vasile

Așa ceva, mai rar! Ce i-a răspuns Adela Popescu unei fane, când a fost întrebată de ce nu le arată fața copiilor

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ținut-o, în această vară, din vacanță în vacanță. Cei doi se bucură de momente de neuitat în Bali, alături de Alexandru și micuțul Andrei și nu îi uită nici pe fanii lor de pe Instagram, căci postează zilnic fotografii din aventurile lor.

Cu toate acestea, un detaliu îi nemulțumește pe cei care o urmăresc pe Adela Popescu, pe Instagram. Faptul că vedeta evită să posteze prea multe fotografii cu copiii săi. Imediat după ce Adela Popescu a postat pe contul ei de pe rețeaua de socializare o fotografie de familie, o internaută a avut o curiozitate de-a dreptul absurdă.

„Fără răutate, doar curiozitate, care e faza cu pozele astea printre staruri să ascundă fața copilașilor? Ce ar zice peste 15-20 de ani? „Aaaa mamă, ce draguță e poza asta, dar sigur sunt eu în poză?” 😜 a scris internauta, într-un comentariu.Fiind o persoană extrem de deschisă și diplomată, Adela Popescu i-a dat replică imediat și i-a oferit un răspuns care a pus capăt curiozității sale.

„Avem și varianta cu fețele lor 😉 Noi îi arătăm, dar nu foarte des. Nu e niciun calcul, nicio strategie, pur și simplu așa simțim să facem. E foarte posibil ca de mâine să ne hotărâm să postăm numai cu ei fără nicio problemă” a scris Adela Popescu.