Anamaria Vasile

„Asta e pentru Maruta” Andra ii dedica sotului ei acest colaj de melodii alaturi de orchestra

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și îndrăgite cupluri din showbizz-ul autohton, totodată fiind apreciați și pentru discreția de care dau dovadă cu privire la relația lor.

Andra și Cătălin Măruță au fost invitați la postul de radio Virgin Radio România, unde, în cadrul matinalulului Virgin Tonic, au vorbit despre viața lor și au rememorat momentul în care s-au cunoscut întâia oară, atunci când Andra a fost invitată în emisiunea pe care Cătălin o prezenta la TVR 2, Tonomatul de pe 2:

“În orice poziție m-ar fi pus să cânt, aș fi cântat…”, a spus Andra.

Cu toate că atunci s-au cunoscut, nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere, ba mai mult, Andrei i-au displăcut total pletele prezentatorului TV. Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei „Băieții și fetele” pe care o cânta Andra, însă nici atunci nu s-a aprins flacăra iubirii.

A durat doi ani până ce Andra și Cătălin și-au dat seama că există o atracție între ei și abia atunci au dat frâu liber sentimentelor și au început relația. Între timp Cătălin s-a tuns și se pare că noul look a fost pe placul Andrei care a început să-l vadă cu alți ochi.

În urmă cu ceva timp. într-un interviu pe care l-a dat pentru un post de radio, Andra dezvăluia câți iubiți a avut înaintea prezentatorului de la Pro TV care, între timp, i-a devenit partener de viață.

Binecunoscuta cântăreață a avut doar doi iubiți îanite de a se căsători.

„Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul”, explica Andra, citată de Libertatea.