Anamaria Vasile

Astrologul Camelia Pătrășcanu ne spune ce se intampla cu zodiile in saptamana 3-9 decembrie

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 3-9 decembrie.

HOROSCOP Berbec – schimba planurile in aceasta saptamana. Isi dau seama ca si-au facut iluzii si ca nu pot conta pe unele persoane. Toata viziunea de ansamblu se modifica.

HOROSCOP Taur – pot analiza mai limpede cum se pozitioneaza fata de o persoana importanta din viata lor. Vor realiza ca au fost cam altruisti, iar asta costa.

HOROSCOP Gemeni – isi reorganizeaza activitatile, fac ce pot si le place. Luna noua ii va ajuta sa inteleaga cum au fost perceputi pana acum. Unii vor considera ca cineva s-a jucat cu sentimentele lor.

HOROSCOP Rac – sentimentele si relatiile cu persoanele iubite se decanteaza. Au de rezolvat aspecte juridice si legale la locul de munca.

HOROSCOP Leu – inteleg si manifesta iubirea. Vor vedea in ce se angajeaza in iubire si cate sunt capabili sa faca. Unii vor avea parte de mari juraminti si mari promisiuni. Sunt corectii legate de angajamente privind planul sentimental.

HOROSCOP Fecioara – au foarte multe activitati si au nevoie de ajutorul familiei. Unele vor obtine acest sprijin, altele nu. De aceea trebuie sa se gandeasca la independeta fata de familie.

HOROSCOP Balanta – se gandesc la bani. Sunt mai atente la cheltuieli, dar si metodele prin care ar putea face bani in plus. Luna noua pune accent pe reguli, atat la munca si acasa. Trebuie sa fie mai maleabile.

HOROSCOP Scorpion – au o luna noua in zona banilor. Economiesesc, nu au voie sa cheltuiasca. Ar fi bine sa se abtina din a face un cadou.

HOROSCOP Sagetator – se repozitioneaza fata de intreaga lor viata. Unii se dezgheata si vor sa fie activi. Altii pun mai mult pret pe viata de camin.

HOROSCOP Capricorn – se pot impaca cu un prieten, pot face aliante. La munca se pot confrunta cu jocuri de culise a sefilor sau colegilor pe care nu le inteleg.

HOROSCOP Varsator – deschide un culoar de afirmare in cariera. Au multe lucruri de corectat la imaginea lor publica. Luna noua vorbeste de relatii si socializare.

HOROSCOP Pesti – o functie mai inalta care le-a fost propusa li se va parea o palarie prea mare. Ori trebuie sa se pregateasca, ori sa renunte politicos.