Anamaria Vasile

Atunci când o femeie vrea să plece nimic nu o mai poate face să se răzgândească

Femeile sunt tolerante prin natura lor, astfel că ele pot face față problemelor cu ușurință. Deși se spune despre femei că sunt indecise, atunci când o femeie ia o decizie, nimic, dar absolut nimic pe lumea asta nu o mai poate face să își schimbe părerea.

Iar acest lucru este valabil, în special, în relația de cuplu. Dacă o femeie a decis să pună capăt unei relații, nu o poți face să se răzgândească.

Vestea bună este că există câteva lucruri pe care bărbații ar putea să le facă, inainte ca femeia să plece definitiv. Așadar, dragi bărbați, dacă știți că ați greșit, acum este momentul să acționați! Citiți cu atenție rândurile de mai jos, pentru a înțelege de ce a face o femeie să se răzgândească este o misiune imposibilă.

1. Decizia corectă nu a fost niciodată ușor de luat.

“Dacă el a fost atât de prost încât să te părăsească, fii atât de deșteaptă încât să îl lași să plece.”

2. Iar ea nu se va întoarce.

“Problema este că femeile cred că el se va schimba, dar acest lucru nu se va întâmpla. Greșeala bărbaților este că ei sunt convinși că femeia nu va pleca niciodată, dar, surpriză… va pleca.”

3. Ce motive are ea să stea?

Gândește-te la acest lucru pentru o secundă. Ai rănit-o. I-ai frânt inima în mii de bucăți. Ai învățat-o că nimic din ceea ce face nu este suficient de bun. Așadar, ce motive ar avea să se răzgândească și să stea?

4. Îți va lua ceva timp dar vei înțelege că s-a terminat.

“Am învățat să iubesc sunetul pașilor mei îndepărtându-se de lucrurile care nu îmi era menite.” Simplu!

5. Emoțiile trebuie să se schimbe înainte ca dragostea să poată reveni.

Pentru a face o femeie să se răzgândească, mai întâi trebuie să schimbi ceea ce simte. Când o femeie nu mai iubește, tot ceea ce trebuie să faci este să acționezi în direcția trezirii emoțiilor.

6. Păstrează vii amintirile plăcute, dar fă mai mult pentru prezent și viitor.

Să îți amintești când și cum v-ați îndrăgostit poate fi un lucru bun, dar în același timp ineficient pentru relație. Amintirile pot îmbogăți relația și intensifica pasiunea doar dacă sunt însoțite de fapte. Altfel, șansele de eșec cresc.

7. Un nou început poate fi convingător și, cu siguranță, benefic

Sunt câteva motive pentru care o relație merită încă o șansă. Dacă iubirea a fost sinceră, merită cu siguranță să reîncercați.

8. Ambii parteneri trebuie să fie siguri pe ei pentru ca relația să fie sigură.

Nesiguranța unuia dintre parteneri este adesea motivul pentru care o relație se termină. De aceea, o re-evaluare a stimei de sine este extrem de importantă. Chiar și ceva simplu, precum ignorarea unui comentariu al partenerului poate afecta negativ, atât ambii parteneri cât și relația.

Loading...