Anamaria Vasile

Au gasit urme de sange acasa la Clejani! Viorica abia isi poate reveni si e speriata. Ce s-a intamplat in familia Clejanilor e cumplit

Viorica si Ionita de la Clejani au avut parte de un incident extrem de neplacut. Un intrus a patruns in curtea casei lor, incercand sa ii praduiasca.

In timp ce incerca sa patrunda prin efractie, cel mai probabil, individul s-a ranit, caci a lasat in urma lui numai pete de sange, dupa cum au povestit Clejanii la un post de televiziune.

„Ioniţă mi-a arătat imaginile pe telefon. Mi s-a părut că sunt şi nişte pete de sânge. (…) Mi-a zis doar că acel individ avea un corp contondent în mână. Acest moment i-a marcat. Sunt convins că la insistenţele Vioricăi cei doi vor face publice aceste imagini. (…) Eu am văzut imaginile, am văzut petele de sânge”, a povestit un reporter care a stat de vorba cu cantaretii.

Cum a slăbit Viorica de la Clejani? Artista a mărturisit adevărul

Viorica de la Clejani a dezvăluit în emisiunea „Ediție Specială” cu Dana Grecu cum a reușit să slăbească în timp record.

„Am făcut foamea la greu. Am fost bolnăvioară, nu prea ma laud eu. Mă cam doare ficatul. Singura mea carne preferată e porcul. Am renunțat și nu am mai mâncat. Am dornit nemâncată. Am băut cu apă. Am băut un suc din sfeclă, măr și telină. M-am simțit bine. Nu am mai mâncat noaptea”, a mărturisit artista.

A fost nevoie ca Viorica sa faca sacrificii pentru silueta pentru care acum primeste complimente. „Am baut si un suc din sfecla, mar si telina. M-am simtit mai bine. Nici nu am mai mancat noaptea”, a adaugat sotia lui Ionita de la Clejani.