Anamaria Vasile

Aurelian Temișan, anunț dureros despre soția lui! „Monica nu mai…”

Aurelian Temișan a vorbit cu îngrijorare despre starea de sănătate a soției lui, Monica Davidescu. După un accident suferit în anul 2012, în timpul repetițiilor pentru “Dansez pentru tine”, actrița încă suferă.

Cântărețul a vorbit recent despre cum accidentarea suferită de soția lui acum șase ani are încă repercursiuni asupra calității vieții pe care o are actrița.

“Îi lipsesc nişte mişcări. Monica nu mai face tot ce făcea odinioară, dar Slavă Domnului, bine că nu e șchioapă. Face exerciţii în fiecare zi, exerciţii de întreţinere a muşchilor, pentru că muşchii trebuie lucraţi.

Lipseşte acolo o bucată de menisc, așa că va lipsi mereu şi nu e bine. A fost o experienţă care sper să nu se mai repete”, a declarat Aurelian Temișan pentru click.ro.

În noiembrie 2012, înainte debutului unui nou sezon “Dansez pentru tine”, Monica Davidescu a suferit o accidentare foarte urâtă, în timpul repetiţiilor. Diagnostul: ruptură de menisc. A fost nevoită să se retragă din competiţie, a fost operată şi o perioadă a mers în cârje.

Având în vedere că a fost nevoită să își plătească și tratamentul destul de costisitor, Monica Davidescu a dat în judecată firma care a organizat concursul.

Instanța a decis că actrița va primi despăgubiri în valoare de 28.000 de euro din care 10.000 de euro daune morale, 15.000 de euro daune materiale și 3000 de euro cheltuieli de judecată.

Invitat în emisiunea lui Cristian Brancu, Aurelian Temişan a rememorat clipele de început ale relaţie cu soţia sa, Monica Davidescu:

„Ea prezenta un spectacol în care eu cântam ca bomboana de pe tort, ultimul. Am văzut-o, mi-a plăcut cum prezenta. Era în anul întâi de facultate – vorbim de anul 1995, sunt nişte ani în urmă. Eu i-am spus la final că dacă vrea să mergem acasă, dacă nu eu tot merg în zona aia – dar eu stăteam în partea cealaltă, în Drumul Taberii.

Eu am dus-o acasă vreo patru luni şi aşa a început toată treaba. S-au făcut 22 de ani!”

Întrebat ce i-a plăcut mai mult la Monica Davidescu, Aurelian Temişan a răspuns că: „Nimic din ce mă gândeam eu că ar putea să-mi placă n-a rămas pe-afară. Mi-a plăcut eleganţa şi simplitatea pe care le-am văzut la ea în prima seară.

După care, după ce am cunoscut-o mai bine, mi-am dat seama că nu tot timpul eleganţa şi simplitatea sunt în concordanţă cu mentalul, dar la ea au făcut un tot, deci veneau din ea, nu se făcea că e elegantă. Ea era elegantă şi e în continuare! Şlefuirea în ani îşi spune cuvântul.”

Totodată, nu crede că longevitatea relaţiei lor se datorează vreunei reţete anume. „Nu ştiu dacă e vorba despre o reţetă. E tot o loterie la mijloc!

De astre, de nişte energii, de o chimie pe care dacă e să o ai bine, dacă nu o ai mai bine spui hai să plecăm fiecare pe drumul pe care am venit, decât să stăm să ne certăm. (…)

Suntem şi foarte buni prieteni. Suntem şi confidenţi, pentru că există şi o completare artistică, pe lângă faptul că suntem cum suntem ca oameni.”