Anamaria Vasile

Băiatul Corneliei Catanga a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a artistei: „Îl avem pe Dumnezeu cu noi la orice pas”

Fiul artistei Cornelia Catanga, Alexandru Pădureanu a vorbit în exclusivitate pentru „Agenţia VIP” despre starea de sănătate a mamei sale şi nu a ezitat să-i critice pe „aşa-zişii prietenii” ai mamei sale, dar şi pe cei care lansează zvonuri neadevărate.

Fiindcă se află internată la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Floreasca, Cornelia Catanga nu a primit dreptul de a intrat în direct cu Cristi Brancu şi Majda, însă l-a delegat pe fiul său, Alexandru Pădureanu, să ofere ultimele informaţii despre starea sa de sănătate.

„Mama se odihneşte, are nevoie de multă odihnă. Se simte mai mai bine. Vede foarte bine (n.r. – legat de zvonul privind faptul că artista a orbit). Deci ce se spune sunt doar speculaţii total aiurea. Atunci când vorbesc cu ea îmi dă o stare de linişte şi o văd mai pozitivă şi mai bine ca niciodată. Mănâncă extraordinar de mult, creşte inima în mine numai când o văd. Medicii şi Dumnezeu, care a lucrat prin aceşti medici, au ajutat-o să se recupereze”, a declarat Alex, pentru „Agenţia VIP”.

De asemenea, Alex a continuat să-i mitralieze pe oamenii care „au uitat-o” atât de uşor pe mama sa odată cu intrarea în spital, dar şi înainte de această nefericită întâmplare. Chiar a postat astăzi un mesaj prin care spunea că acum şi-a dat seama cine este lângă el şi familia lui, şi ci nu.

„Am dat acel mesaj pe Facebook, fiindcă părinţii meu au ajutat multă lume. Şi printre neamuri şi printre artişti. Şi imedat după ce am dat mesaj, unii s-au simţit deranjaţi. Omul la nevoie se cunoaşte. Eu cred că am spus nişte lucruri reale şi adevărate. Doar prietenii adevăraţi au dat dovadă de caracter, au pus mâna pe telefon şi au venit aici să o vadă. În ultimul timp, ea a fost dată la o parte. Un artist adevărat ar trebui apreciat la adevărata lui valoare. Dar se întâmplă multe nedreptăţi în ţara asta, iar noi mergem înainte”, a adăugat Alex.