Anamaria Vasile

Bărbații au mărturisit din ce cauză nu pot rezista în fața femeilor mai în vârstă

Bărbaţii nu ţin cont de vârsta unei femei, iar din punctul lor de vedere cel mai remarcabil lucru este aspectul fizic. În opinia acestora, şi experienţa joacă un rol extrem de important, iar astfel se pot simţi mult mai împliniţi.

Psihologii susţin că bărbaţii tineri se îndrăgostesc de ceea ce primesc de la o femeie mai în vârstă, dar nu au primit de la mamă sau de la o altă domnişoară pe care au întâlnit-o şi cu care au avut o relaţie. „Bărbaţii tineri admiră întotdeauna experienţa femeii mult mai în vârstă, încrederea în sine de care dă dovadă, dar şi statutul profesional al acesteia.

Trebuie să ştim că într-o astfel de relaţie femeia este cea care ghidează totul. Putem să spunem că femeia poate să îl ajute în acest caz pe bărbatul tânăr să îşi găsească propriul drum în viaţă, dar şi să se descopere exact aşa cum este“, a spus Maria Tică, psiholog.

Ce apreciază femeia matură?

Psihologii au mai precizat că femeia matură apreciază întotdeauna familia, căminul, dar şi ordinea, însă bărbatul tânăr are o altă mentalitate şi preferă să mai copilărească.

„Pentru femeile mature, în momentul în care încep o relaţie cu un bărbat mult mai tânăr realizează că puterea de seducţie este încă activă, iar acest lucru le ajută din toate punctele de vedere.

Trebuie să ştim că un astfel de cuplu are mereu mai multe obstacole de depăşit, bărbatul tânăr îşi doreşte să devină tată, însă acest lucru nu poate să fie întotdeauna îndeplin, iar astfel relaţia poate ajunge undeva pe marginea prăpastiei“, a mai spus psihologul Maria Tică.

De ce preferă bărbaţii tineri femeile mature:

– Femeia matură a avut mai mulţi parteneri şi ştie exact cum funcţionează o relaţie. Experienţa poate să facă un bărbat să îşi piardă minţile şi să nu mai ţină cont de vârsta partenerei.

– Femeile mature deţin controlul, iar uneori bărbaţilor le place acest lucru.

– Doamnele trecute de 40 ani ştiu că nu trebuie să pună presiune pe un bărbat, iar acest lucru este important într-o relaţie.

– Femeile mature nu se grăbesc nici în pat şi au nevoie de un preludiu, iar o experiență mai lentă este plăcută pentru ambii parteneri.

– Încrederea în forţele proprii este un mare atu pentru femeile mature, iar astfel sunt mult mai apreciate de bărbaţii tineri. Acest lucru le face mult mai atrăgătoare, iar relaţia poate să fie unde durată şi poate duce chiar la căsătorie.