Anamaria Vasile

Bianca Drăgușanu a spus tot abia acum! Ce s-a întâmplat între ea și Victor Slav în prima noapte petrecută acasă la iubitul ei: „M-am spălat pe dinți și primul lucru pe care l-am făcut a fost…”

Bianca Drăgușanu a avut de-a lungul anilor, relații cu mai mulți bărbați, însă cel lângă a reușit să rămână și să-și formeze o familie este Victor Slav, cel cu care trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt îndrăgostiți lulea unul de celălalt și se înțeleg de minune. Vedeta a vorbit despre momentul în care a mers pentru prima dată acasă la iubitul ei.

„Eu când am mers prima oară la el acasă și, ma rog, am dormit la el, dimineața el prezenta meteo. M-am spălat pe dinți și primul lucru pe care l-am făcut a fost să verific dulapurile. Așa ordine nu am văzut nici în magazine. Și în ziua de azi arată la fel.

Asta mi-a spus foarte multe lucruri despre el. Venisem dintr-o relație anterioară unde barbatul cu care fusesem era foarte dezordonat. Unde se dezbrăca, acolo lăsa hainele. Victor e ordonat și în viața de zi cu zi. Se comporta așa cum trebuie într-o relație și este iubibil”, a declarat Bianca Dragusanu la un post de televiziune.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță, care se numește Sofia Natalia.

Relatia Biancai Dragusanu cu Victor Slav trece prin momente grele! Prezentatoarea emisiunii ”Te vreau langa mine” de la Kanal D a aflat de un mesaj pe care tatal fetitei sale, Victor, i l-a trimis fostei partenere a lui Catalin Cazacu, la ore nepotrivite.

Ana Roman s-a despartit de Catalin Cazacu, care in prezent face parte din echipa Eaxtlon Romania, dupa ce s-a speculat ca ar avea o relatie mai apropiata de Claudia Pavel.

Prin urmare, bruneta a fost invitata in emisiunea ”Wowbiz”, pe care o modereaza chiar Victor Slav, impreuna cu Andreea Mantea. Coincidenta sau nu, totul s-a intamplat pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor.

Imediat dupa ce Ana Roman a fost prezenta la Kanal D, iubitul Biancai Dragusanu s-a gandit sa ii dea un mesaj brunetei, scrie Cancan.ro, site-ul nr.1 din Romania. Iar asta nu a fost tot! Entuziasmata ca Victor Slav o cauta, Ana le-a aratat tuturor mesajele pe care le-a primit de la acesta.