Anamaria Vasile

Bianca Drăgușanu, pierderi uriașe în afaceri! Ce datorii are

Bianca Drăgușanu are pierderi uriașe în afaceri. Firma sa a înregistrat datorii foarte mari, iar Fiscul a somat-o să achite sumele restante.

Firma Biancăi, Bella Dream Star SRL, prin care își desfășoară activitatea magazinul de haine al vedetei, are probleme mari cu banii, scrie Wowbiz. Datoriile pe care le-a acumulat sunt uriașe și afacerea nu pare că s-ar redresa prea curând.

Bianca are datorii din ce în ce mai mari
Cele mai recente date de la Ministerul de Finanțe arată că firma Biancăi are pierderi de aproape 500.000 de lei numai în anul precedent. În 2018, Bella Dream Star SRL a înregistrat un profit de 156.924 de lei și datorii de 641.125 de lei. În 2017 lucrurile stăteau puțin mai bine, datoriile fiind de 26.109 lei, în timp ce veniturile de 443.869 de lei.

„Rochiile de mireasă se adresează femeilor care preferă eleganța și, în același timp, stilul puțin nonconformist, care le învăluie în mister. Rochiile de seară realizate în atelierul meu sunt făcute pentru cele mai exigente cliente, calitatea finisajelor și materialelor sunt de excepție”, spunea Bianca despre rochiile sale, care i-au adus pierderi foarte mari.

În 2017, Fiscul a somat-o pe Bianca să își achite datoriile pe care le avea, de 203.574 de lei, însă aceasta a achitat doar 177.465, potrivit datelor Ministerului Finanțelor.