Anamaria Vasile

Bianca Drăgușanu, roast de zile mari: „Te invit la o cafea ca să vorbim despre mărirea pensiei alimentare…”

Bianca Drăgușanu, roast de zile mari: „Te invit la o cafea ca să vorbim despre mărirea pensiei alimentare…”

Bianca Drăgușanu a avut parte de un roast de zile mari la „Vulturii de noapte”. Vedeta a decis să întoarcă roata. Victor Slav, Daniel Buzdugan, Giani Kiriță, Cătălin Botezatu și Cătălin Cazacu au luat-o rând pe rând la „roast” pe celebra blondină.

„Și tu, tatăl copilului meu. Ești o bestie, nu mă așteptam la așa ceva”, a spus Bianca imediat ce s-a terminat roast-ul. Iată ce a spus vedeta la „Vulturii de noapte” despre cei trei prezentatori, dar și despre Daniel Buzdugan și Cătălin Botezatu:

„Doamnelor și domnilor, eu nu o să fiu la fel de rea cu cei care au fost răi cu mine. Dacă tot te mănâncă limba, tu ești primul, Cazacu.

Eu nu am fost niciodată trofeu pentru bărbați, eu am fost trendsetter. După mine, bărbaților li s-a schimbat percepția despre dragoste. Am înțeles că te-ai apucat de actorie. Scuză-mă, nu am reținut titlul filmului în care te joci. Erați toți ocupați? Cazacule, puteai să joci într-un film XXX și erai dublură, că știu că îți place cauciucul.

Ce i-a spus Bianca lui Victor, la un an de la despărțire

Daniel, vechi prieten. Un om excelent de radio. Ai vocea și fața perfecte pentru radio. Am înțeles că ești deranjat că eu sunt pe primul loc în ziare. Viața este tristă câteodată. Ai pomenit ceva de operațiile mele. Tu ai vreuna? Ți-ar trebui.

Giani, acest Hagi low budget. Ce mă bucur. Și eu te-aș lua peste tot cu mine, să îmi cari geanta. Tu corespunzi perfect. Nu lași păr și cu tine aș avea o ținută perfectă. Căci o ținută perfectă are 5% roșu. Am înțeles că ți-ai tatuat pe piept o diavoliță. Aceasta nu și-ar tatua niciodată un câine pe piept.

Dragă Bote. Nu te-am văzut demult. Între timp ți-ai lăsat barbă, ești jurat. Și-au crescut și încasările și kilograme. În fiecare emisiune, ești întrebat despre mine. Ce mai știi de Bianca? Dar cu dragostea cum stai? Încă mai încerci să mă regăsești în toate femeile?

Victor, te-ai lăudat că îți merge bine. Nu ai exagerat deloc. Ai emisiunea ta, o emisiune în care oamenii te privesc și la care nu se uită peste umărul tău ca să vadă harta. Felicitări. Zilele următoare te invit la o cafea ca să vorbim despre majorarea pensiei alimentare. El schimba mereu vorba: în Banat vor fi 20 de grade. Evident că eu nu o să enumăr toate problemele și motivele. De câte ori ne-am despărțit, nici eu nu mai știu. Excepția întărește regula. Victor, fostul meu soț, am fost soția ta pentru că tu m-ai cerut frumos. Dar sunt fosta ta pentru că eu am ales divorțul”, a concluzionat Bianca.