Anamaria Vasile

Blestemul serialului „Inimă Sălbatică”. Edith Gonzales şi Eduardo Palomo au avut parte de un sfârşit dramatic

Edith Gonzales a murit. Anunţul trist a îndurerat fanii din întreaga lume. În urmă cu 16 ani, partenerul ei din „Inimă Sălbatică”, Eduardo Palomo, a murit în urma unui infarct.

Edith Gonzales a murit. Eduardo Palomo şi Edith Gonzalez au fost unii dintre cei mai iubiţi actori de telenovele. Ei au cucerit publicul cu rolurile din „Inimă Sălbatică”, una dintre cele de succes telenovele din toate timpurile. A fost lansată în urmă cu 26 de ani.

Edith Gonzales a murit. În ultima producție „Inimă sălbatică”, cea din 1993, cu Edith Gonzalez și Eduardo Palomo, povestea, adaptată de Maria Zarattini, acțiunea are loc în apropierea portului Veracruz, pe coasta de Est a Mexicului, în anii 1800.

Edith González, cunoscută pentru rolul Salome, a murit la vârsta de 54 de ani din cauza unui cancer ovarian, potrivit laprensalatina.com.

Edith González era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 15 ani.

Edith Gonzales a murit. Actriţa Leticia Calderon a confirmat decesul într-un mesaj pe Twitter: „Güera (Edith) ne vei lipsi! Nu există durere mai mare decât aceea pe care o simte mama ta, pe care o îmbrăţişez cu afecţiune”.

Edith Gonzales a murit. De-a lungul carierei ei, Edith González a fost văzută pe canalele de televiziune Televisa, Telemundo şi TV Azteca. De-a lungul colaborării cu Azteca, care a început în 2010, ea a jucat în telenovela „Cielo Rojo” şi în emisiunea de tip reality show „The Academy”.

Loading...