Anamaria Vasile

Bomba a explodat! Imaginile care spun TOTUL despre relaţia dintre Anamaria Prodan şi Reghe! Uite cum au fost surprinşi acum câteva zile!

Soţia fotbalistului Alexandru Bourceanu, Adina, şi asociata ei, Nicuţa Enache şi-au deschis un restaurant italienesc cochet, într-o „bijuterie” arhitecturală din centrul Capitalei.

La petrecerea care a marcat evenimentul au fost prezenţi artişti celebri, fotbalişti de top, bloggeri, dar şi câţiva dintre cei mai îndrăgiţi foşti concurenţi de la Exatlon România.
Pe piese italieneşti renumite, care-ţi dau o stare unică, invitaţii au socializat şi s-au delectat cu preparate delicioase, dar şi cu băuturi originare din patria lui Aligheri.

Ei bine, de la petrecerea lunii trecute nu puteau să lipsească naşii soţilor Bourceanu, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Discret cum îl ştim, fostul antrenor al Stelei a făcut câteva poze la panou, apoi s-a retras la o masă cu câţiva apropiaţi, în timp ce soţia lui a dat interviuri şi s-a lăsat admirată de cei din jur.

Anamaria Prodan şi Reghe, adevărul despre relaţia lor! Aşa au fost surprinşi la o petrecere!

Anamaria arăta foarte bine, într-o salopetă cu imprimeuri florale şi cu o coadă în trend. Ţinuta a avut un succes incredibil după ce, la ultimele evenimente mondene la care a participat, agentul Fifa a purtat rochii extrem de controversate prin care se vedea perfect lenjeria intimă.

Deşi s-a zvonit că Anamaria ar avea o relaţie amoroasă cu Dan Alexa, bârfe care s-au intensificat după apariţia filmării în care vedeta îl loveşte cu pumnul în faţă pe antrenor, când o vezi alături de soţul ei, ai tendinţa să spui că iubirea lor este nemărginită. Cei doi se comportă ca doi îndrăgostiţi, iar gesturile lor nu par deloc „forţate”.