Anamaria Vasile

Brad Pitt: Bărbaților, nu repetați aceste 18 greșeli ale mele! Dacă eram mai înțelept, ea nu pleca de la mine

Brad Pitt: Bărbaților, nu repetați aceste 18 greșeli ale mele! Dacă eram mai înțelept, ea nu pleca de la mine. Brat Pitt ne dă sfaturi, de la înălțimea experienței sale, despre cum să avem o căsnicie trainică, cum să menținem flacăra iubirii și pasiunea din prima zi. Da, căsnicia lui s-a destrămat.

După 11 ani de viață fericită (cel puțin așa părea) cu Angelina Jolie ceva nu a mers. Care este acel ceva? Veți afla imediat! Iată 18 sfaturi de la o persoană care a fost căsătorită și știe despre ce vorbește.

1. Să aveți întotdeauna grijă de soția dvs

Nu o percepeți ca pe un dat. Dvs. ați primit în dar inima soției. Este cea mai de preț comoară care vi s-a încredințat. Aveți grijă de ea. Răsfățați-o. Nu vă leneviți să-i arătați dragostea dvs.

2. Aveți grijă de propria inimă

Iubiți-vă și pe dvs., acceptați viața așa cum este. Lăsați un loc în inimă exclusiv pentru soția dvs. Acel colțișor să-i aparțină numai și numai ei.

3. Îndrăgostiți-vă la nesfârșit de soția dvs.

Cu siguranță vă veți schimba. Nu veți fi aceleași persoane de care v-ați îndrăgostit zece ani în urmă. Va trebuie să vă îndrăgostiți din nou în persoana de alături.

Ea nu este obligată să rămână cu dvs. pentru totdeauna. Dacă o veți neglija, ea își va dărui inima altcuiva și o veți pierde pentru totdeauna. Priviți-o așa cum ați privit-o la prima întâlnire!

4. Axați-vă pe cele mai bune calități ale ei

Nu vă opriți asupra defectelor ei. Atrageți atenție la calitățile sale și în acest mod dragostea dvs. nu se va stinge. Țineți minte că sunteți un om fericit dacă aveți o astfel de soție!

5. Nu încercați să o schimbați!

Iubiți-o așa cum este. Chiar dacă se va schimba, iubiți noua ei personalitate, chiar dacă vă place sau nu.

6. Asumați-vă răspunderea…

de starea în care sunteți. Nu este doar angajamentul ei să vă facă fericit. Dvs., de asemenea, trebuie să depuneți efort pentru a vă umple de fericire, bucurie și dragoste.

7. Niciodată nu învinovățiți soția dacă…

sunteți supărat pe ea. Acestea sunt emoțiile și responsabilitatea dvs. Această femeie a fost alegerea dvs., de aceea trebuie să treceți împreună prin anumite încercări, să aveți diferite abordări care vă vor consolida relația.

8. Pur și simplu fiți cu ea

Atunci când ea este tristă sau supărată, sarcina dvs. este să o susțineți, să o înțelegeți, să știe că o ascultați, că îi sunteți întotdeauna alături.

Sufletul femeii este un amalgam de emoții care se schimbă la cea mai mică adiere a vântului. Rămâneți statornic și puternic, nu judecați, nu încercați să rezolvați problema, pur și simplu fiți alături. Atunci ea va avea încredere și vi se va deschide…

9. Nu fiți prea serios și dur

Faceți haz nu doar de alții, dar și de dvs. înșivă. Trebuie să o faceți să zâmbească. Zâmbetul facilitează soluționarea a orice problemă.

Încercați să o cunoașteți cât mai mult. Rugați-o să creeze o listă de 10 lucruri care ar face-o să se simtă iubită. Țineți minte aceste lucruri și deschideți mai des această listă în viața cotidiană. Lăsați-o să se simtă regină.

10. Acordați-i suficientă atenție

Atunci când sunteți cu ea nu vă gândiți la nimic altceva. Gândiți-vă că ea este cel mai de preț client, pasager, prieten.

11. Nu fiți idiot

Nu face multe greșeli. Dar este important să învățați lecția și să nu le mai comiteți. Da, nu sunteți perfect, dar străduiți-vă să o decepționați mai rar.

12. La trebuie să aibă spațiul ei propriu

Femeia se dăruiește în întregime relațiilor, familiei, copiilor și ea are nevoie de puțin timp și spațiu pentru ea însăși pentru a-și recupera puterile. După puțină odihnă de calitate, ea va reveni mult mai energică și mai împlinită.

13. Fiți vulnerabil…

Fiți gata să vă împărtășiți cu fricile și sentimentele dvs. cu soția, învățați-vă să recunoașteți greșelile.

14. Fiți sinceri față de ea

Dacă doriți să obțineți încrederea ei, fiți gata să vă împărțiți cu totul… În special ce ați ascuns mult timp de ea. Este nevoie de multă bărbăție pentru a vă deschide inima persoanei iubite și să o lăsați să intre în cele mai ascunse locuri.

Deschideți-vă și veți fi mult mai iubit. Scoateți masca, de altfel nu veți simți dragostea deplină.

15. Creșteți împreună cu soția!

Mușchii corpului se atrofiază dacă nu fac mișcare. Același lucru se întâmplă cu relațiile dacă nu le îmbunătățiți. Puneți-vă un scop și tindeți spre el.

16. Nu vă faceți prea mari griji de bani

Veți dobândi bani în timpul jocului. Țineți minte că sunteți o echipă. Nu trebuie să fiți oponenți. Pentru a învinge uniți-vă puterile și vă luptați pentru întâietate.

17. Nu țineți supărarea

Nu permiteți trecutului să vă influențeze viitorul. Nu fiți prizonierul supărărilor și fostelor greșeli. Scăpați de această povară. Ea nu vă permite să mergeți mai departe. Nu acumulați emoții negative, alegeți mereu dragostea.

18. Alegeți mereu dragostea!

De fapt, acesta este unicul sfat pe care trebuie să-l învățați. Nimic nu vă va afecta fericirea dacă veți respecta acest principiu.

Căsătoria nu este un happy-end, dar un început de muncă asiduă. Căsătoria este însăși viața cu toate urcușurile și coborâșurile ei. Trebuie să vă îndrăgostiți în fiecare zi, să construiți relația puțin câte puțin.