Anamaria Vasile

Cainele a fost abandonat in plina strada de stapanul sau! Reactia cainelui te va emotiona pana la lacrimi!

Dupa ce o viata a crescut langa tine si ti-a fost alaturi la bine si la greu, cand animalele ajung la batranete multe persoane le abandoneaza in strada pentru a nu mai avea gria de ele.

In clipul postat mai jos putem vedea ce reacie are un caine care tocmai a fost abandonat de stapan. Acesta a alergat dupa masina si a stat langa ea la fiecare semafor cu speranta ca stapanul il va lua din nou acasa.

O lectie de iubire si loialitate: un caine isi ajuta stapanul paralizat sa supravietuiasca. Afla povestea emotionanta

Este una dintre cele mai emotionante povesti de viata despre care am auzit in ultima vreme. Prietenia dintre un caine si stapanul sau paralizat a facut inconjurul internetului.

Poveasta lui Mr. Fu, un barbat de origine chineza, paralizat de la brau in jos, a cucerit o lume intreaga. In varsta de 68 de ani, barbatul traieste pe strazi si nu isi poate permite un carucior cu rotile, asa ca a fost nevoit sa improvizeze unul pentru a se putea deplasa.

Desi are o varsta inaintata, Mr. Fu nu s-a lasat doborat de probleme sale si a continuat sa munceasca pentru a putea supravietui. Acesta a ramas paralizat dupa ce s-a imbolnavit de poliomielita, iar din acel moment viata lui a luat o turnura tragica.

In preznet, Mr. Fu are alaturi de el un ajutor de nadejde: un catel care il ajuta sa se deplaseze. Animalul de companie impinge caruciorul improvizat pentru ca Mr. Fu sa ajunga la munca mai repede si pentru a-i usura viata, efortul depus pentru punerea in miscare a caruciorului fiind uneori peste puterile barbatului.

Cainele isi petrece majoritatea timpului alaturi de Mr. Fu, fiind acolo atunci cand stapanul sau are mai mare nevoie de ajutor. Mai mult, in zilele friguroase, cainele doarme impreuna cu Mr. Fu pentru a-l feri de frig, scrie Huffingtonpost.com.