Anamaria Vasile

Cand au inceput sa Danseze, juratii italieni au ramas cu GURA Cascata. Cel mai SENZUAL dans pe care l-ai vazut vreodata

Peste 270.000 de persoane au vizualizat acest film si l-au distribuit.

Pare un dans simplu la inceput, insa apoi devine ceva fenomenal.

Juratii au ramas fara cuvinte cand i-au vazut pe cei doi cum danseaza.

Tu ce parere ai? Trimite mai departe sa vada si prietenii tai acest superb video:

Indiferent daca vrei sa inveti sa dansezi mai bine, sa te mentii in forma sau te pregatesti pentru un eveniment sau ocazie speciala, cursurile de dans pentru cupluri reprezinta o modalitate foarte distractiva de a petrece timpul alaturi de persoana iubita. Poti invata orice tip de dans de societate, te poti pregati chiar pentru nunta – fie ca asta inseamna sa te pregatesti pentru dansul mirilor, fie ca implica doar antrenament pentru ocazia speciala la care vrei sa impresionezi.

Ce tipuri de dans poti invata

Dansurile de societate includ stiluri precum vals, foxtrot, salsa, merengue, swing, rumba si lista poate continua. Aceste stiluri de dans impreuna cu variatii si imbinari ale lor sunt ceea ce vei invata daca te inscrii la cursuri de dans pentru cupluri. Pasii de baza sunt simpli, iar odata ce ai descoperit stilul de dans ce te atrage, te poti perfectiona in asa fel incat atunci cand ai intrat impreuna cu partenerul/partenera pe ringul de dans, toata lumea va ramane pur si simplu uimita.

De ce sa te inscrii la cursuri de dans pentru cupluri

Multi fac acest lucru pentru a se pregati pentru o ocazie speciala. Indeosebi cuplurile ce urmeaza sa se casatoreasca apeleaza la ajutorul instructorilor de dans specializati din cadrul scolilor de dans profesioniste, pentru a impresiona cu o coregrafie speciala la dansul mirilor.

Dupa cum difera stilurile de dans, la fel difera si preferintele. Unele cupluri sunt de acord cu ideea de a invata alaturi de mai multi cursanti, altele prefera intimitatea oferita de faptul ca doar ei, impreuna cu instructorul, perfectioneaza miscarile cu care au de gand sa impresioneze audienta. Astfel, fie ca e vorba de evenimentul special al nuntii, fie o alta ocazie speciala, cursurile de dans pentru cupluri reprezinta o optiune ideala pentru orice pereche.

La ce te poti astepta cand te inscrii la cursuri de dans pentru cupluri

Indiferent daca esti un dansator innascut, avansat in arta miscarilor sau un incepator, asteapta-te ca un curs de dans pentru cupluri sa te acomodeze, pentru inceput, cu pasii de baza. Indiferent de dansul de societate pe care l-ai ales, sau coregrafia pe care vrei sa o pui in valoare, trebuie sa existe acea baza, astfel instructorul specializat te va ajuta sa te coordonezi mai bine impreuna cu partenerul/partenera. Acceptand aceasta provocare de a primi cursuri de dans pentru cupluri, poti avea ocazia de a creea in mintea tuturor acel efect de „WOW” cand veti fi vazuti evoluand pe ringul de dans.